Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: to co lubię..

Domyślnie to co lubię..

Czyli kombinowany krajobraz. W tym roku stwierdziłem że nadmorski zachód słońca już każdy widział. Także próbuje czegoś innego.
    Udało się?

pzdr
    Łukasz
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

to powinno znaleźć się w dziale architektura. poza tym chciałbym zobaczyć to w kolorze.

Domyślnie

zdjęcie sam nie wiem gdzie by bardziej pasowało, może i by się załapało do architektury.
    Kolor? Proszę bardzo :

48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

w kolorze fajniej wg mnie. czuć prl`owski klimat.

Domyślnie

Fajny ten kombinowany krajobraz Mnie również bliższy jest wariant kolorowy. Kadrowo też jest ok, szkoda tylko, że linie widoczne na zdjęciu nie schodzą się w rogach po lewej... Ale wrażenie "włażenia" wgłąb jest, więc w sumie pal je licho
    Tak z innej beczki - gdzie to cudo architektoniczne osadzono?
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

to cudo osadzono w kołobrzegu
    idąc od portu, mija się molo i dalej idąc plażą dochodzi się do knajpki a to cudo jest toaletą publiczną :P oczywiście tylko częściowo
    aaa i dzięki za pozytyw!
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Rany! Całe dzieciństwo tam przełaziłem, a ni cholery nie kojarzę... Chyba musiałem... wyprzeć
    A fota, powtórzę, fajna. Dowodzi, że z odpowiednim pomysłem nawet z... toalety można ciekawy kadr wykrzesać.
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Wzorowo wypatrzone z nijakiego miejsca. Dopracuj i zdecyduj jaka kategoria. Skłaniam sie tematycznie do architektury. A w tej naszej to kicha...

Domyślnie

mi pasuje tu i tu...
    ale przeważnie słucham mądrzejszych więc jakby adminowi się nudziło to może przerzucić do architektury...
    znaczy się,
    poproszę :P
    48ProjectBlog[/CENTER]

Domyślnie

Człowieku ale dołożyłeś do pieca!Rewelacyjny klimat na jedynce.
    Zaskoczył mnie fakt że to Polska,dlatego z dodatkowym plusem fota,jak dla mnie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów