Czyli kombinowany krajobraz. W tym roku stwierdziłem że nadmorski zachód słońca już każdy widział. Także próbuje czegoś innego.
Udało się?
pzdr
Łukasz
Szukaj
Czyli kombinowany krajobraz. W tym roku stwierdziłem że nadmorski zachód słońca już każdy widział. Także próbuje czegoś innego.
Udało się?
pzdr
Łukasz
48ProjectBlog[/CENTER]
to powinno znaleźć się w dziale architektura. poza tym chciałbym zobaczyć to w kolorze.
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
zdjęcie sam nie wiem gdzie by bardziej pasowało, może i by się załapało do architektury.
Kolor? Proszę bardzo :
48ProjectBlog[/CENTER]
w kolorze fajniej wg mnie. czuć prl`owski klimat.
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Fajny ten kombinowany krajobrazMnie również bliższy jest wariant kolorowy. Kadrowo też jest ok, szkoda tylko, że linie widoczne na zdjęciu nie schodzą się w rogach po lewej... Ale wrażenie "włażenia" wgłąb jest, więc w sumie pal je licho
Tak z innej beczki - gdzie to cudo architektoniczne osadzono?
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
to cudo osadzono w kołobrzegu
idąc od portu, mija się molo i dalej idąc plażą dochodzi się do knajpki a to cudo jest toaletą publiczną :P oczywiście tylko częściowo
aaa i dzięki za pozytyw!![]()
48ProjectBlog[/CENTER]
Rany! Całe dzieciństwo tam przełaziłem, a ni cholery nie kojarzę... Chyba musiałem... wyprzeć
A fota, powtórzę, fajna. Dowodzi, że z odpowiednim pomysłem nawet z... toaletymożna ciekawy kadr wykrzesać.
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Wzorowo wypatrzone z nijakiego miejsca. Dopracuj i zdecyduj jaka kategoria. Skłaniam sie tematycznie do architektury. A w tej naszej to kicha...![]()
mi pasuje tu i tu...
ale przeważnie słucham mądrzejszych więc jakby adminowi się nudziło to może przerzucić do architektury...
znaczy się,
poproszę :P
48ProjectBlog[/CENTER]
Człowieku ale dołożyłeś do pieca!Rewelacyjny klimat na jedynce.
Zaskoczył mnie fakt że to Polska,dlatego z dodatkowym plusem fota,jak dla mnie![]()
Skontaktuj się z nami