Szukaj
Drugie lepsze.
Na pierwszym nie podoba mi sie kadr, ustawienie chlopakow, swiatlo, cien na twarzy basisty i obrobka![]()
To ja też napiszę, że dwójka mnie się bardziej widzi, chociaż brakuje mi tam trochę więcej światła (zwłaszcza na basiście). Można było aparat na statyw wrzucić i po dwa ujęcia robić z nieco zmienionym ustawieniem lampek, a potem kombinować z łączeniem warstw. Mogłoby to poprawić ogólne wrażenie jeśli chodzi o ilość użytego światła.
Basista w ogóle poszkodowany, na pierwszym z cieniem, na drugim ciemno jakoś wyszedł. Pewnie dlatego taki smutny![]()
clusca
Fufu X
wtórne ale się podoba![]()
U born unique don't die as a copy...
Drugie bardzo sie podoba
pozdr
Nie powiem nic odkrywczego ale 2 fajna. Jak świecone? 2 lampki z lewej i prawej?
Pierwsze zdjęcie takie sobie, ale za to drugie fajne. Szkoda tylko, ze chłopcy stoja tak daleko od siebie, ale światło, zachodzące słonko w tyle... fajnie sie ze sobą komponuje. Gdyby tak jeszcze im trzasną po portrecie w podobnej stylistyce byłoby miodnie.
Fajnie. Jestem pod wrażeniem.
lewy na granicy przepalu na buzi
prawy niedoswietlony na buzi...
mowimy o zdjeciu nr 2
jestem na nie
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami