Szukaj
o w końcu coś z mojej "branży"Osobiście nie mam się do czego przyczepić, ruch, dynamika zachowane, brak przepałów na białych elementach aut. 1 i 4 najbardziej mi się podobają, reszta to kopie z hopy, choć inna perspektywa.
www.rajdowy.blogspot.com wolę samochody niż wijące się "modelki"
Pogoda nie dopisała, w niedziele nawet grad przez chwilę padał.
Jeżeli chodzi o zdjęcia, to całkiem udany set.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Ja stawiam na 1, 4 oraz 5, na 4 brakuje trochę przestrzeni przed autem ale podoba się
pozdrowienia
D200 i kilka klamotów
pogoda troche wypatrzyła ten rajd, a i odwolane oesy ja miałem to szczescie ze trafiły sie 2 i po nastu autach koniec foceniawiec kapa . W tym raku takze postanowilem ze nie bede latal miedzy oesami i znow zak
![]()
Bardzo ładnie widać dynamikę na tych zdjęciach. Najfajniejsze są jedynka i czwórka, szczególnie na czwórce podoba mi się kontakt spojlera z podłożem
Wszystkie fotki fajne. 1 najfajniejsza, choć w galerii niektóre bardziej się podobaja.
1 - jemu lusterko odpadło, czy to takie złudzenie optyczne?
Fotki są Ok. Byłem,widziałem troszkę się czasy pozmieniały w Rally , ale cóż nie ma na co narzekać![]()
D50 + Nikkor AF-S DX 18-70mm/F3,5-4,5G + Nikkor AF 80-200mm/2,8 D ED UV + HB7 + 2GBSD+ Lowepro Nova 5 AW & Battery Pack.
Skontaktuj się z nami