Witam
otóz mam taki problem gdyz , wkładajac akumulatorek 1800 GP do ladowarki Bc-900 , wogole go nie widzi
a sprawdzajac miernikiem napiecie wynosi 0 . Czy da sie cos z tym zrobic czy akumulator do smieci ?
Szukaj
Witam
otóz mam taki problem gdyz , wkładajac akumulatorek 1800 GP do ladowarki Bc-900 , wogole go nie widzi
a sprawdzajac miernikiem napiecie wynosi 0 . Czy da sie cos z tym zrobic czy akumulator do smieci ?
Włóż na chwilę do prostej ładowarki, niech go trochę podładuje i przełóż do BC900, zacznie działać już bez problemów.
How much can you know about yourself if you've never been in a fight?
Niebywale!!! Spice Girls sie rozpadlo... ruda jadla za duzo czekoladek, a szkoda, bo fajna...
diagnoza: nie dziala - do kosza. za 3 zl kupic nowy.
侍
ja takie akumlatory wyrzucam w kosz (co wskazują 0 )
taa, bawiłem się tak kiedyś, ale szkoda zachodu, takie akku potrafi w kilka minut ze 100% naładowania przejść w tryb "turn off" i uśpić skutecznie dowolne urządzenie zasilane nim. Nie twierdzę że będzie tak z każdym egzemplarze, ale ryzyko jest spore... a konsekwencje w zależności od sytuacji (np. komercyjne zlecenie, ślub itp) dość dotkliwe, że o wstydzie nie powiem![]()
Tylko problem w tym ze brak zwykłej ladowarkiw Bc-900 jak jest włożona to pokazuje " null " ale czasami jest ciepła .
Skontaktuj się z nami