Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Epson RX585 reset pampersa

Jak w tytule- nie mam czym zresetować pampersa, próbowałem SSC w najnowszej wersji 4.3, ale nie obsługuje mojego urządzenia, próbowałem również Epson Adjustment ale ten z kolei nie widzi mojej drukarki, pokazuje błąd komunikacji. Jest jeszcze możliwość zresetowania przez USB Redirector, ale to się odbywa gdzieś w Rosji, trzeba się połączyć z jakimś Saszą i oni to robią online, ale przyznam się szczerze, że tej możliwości się wystraszyłem
    Może znacie jakieś serwisowe oprogramowanie, które podoła temu zadaniu? Może być płatne, byle nie za dużo

Domyślnie

Dzięki wielkie, ale z tego co widzę, to on działa pod XP. Nie mam możliwości zainstalowania XP, żeby to zrobić, potrzebuję niestety czegoś pod Windows7.

Domyślnie Udało się:)

Dzięki wielkie za pomoc W końcu Zresetowałem pampersa, wyciągnąłem cały pojemnik, do środka wsadziłem buteleczkę do której wsadziłem wężyk, i pracuję bez pampersa Rewelacja. Czego to się człowiek może nauczyć jak ma potrzebę.
    Jakby ktoś miał podobne problemy, szczególnie z urządzeniem RX585, to się polecam.

Uprawnienia umieszczania postów