Szukaj
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
3 jest fajna, reszta jakaś ciemna
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
na 11 widać chyba nawet Twój cień![]()
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
2, 11 i 12 - wydaje mi się, że balans bieli jest źle ustawiony (za ciepły), bo skóra zrobiła się żółto-pomarańczowa.
6, 8 i 9 - ciemne wyszły moim zdaniem,
Najciekawsze byłaby 4, gdyby nie kadrowanie - "po lewej" cięcie idzie przez nogi (a na górze jest tyle miejsca), "po prawej" - mam wątpliwość, czy nie lepiej by było gdyby słońce było raczej pomiędzy nimi (w tej chwili modelka nie ma kawałka głowy, bo tak jest wypalone przez słońca).
Sup !
Fakt zdjęcia niektóre są ciemniejsze, u mnie na pewno widoczne ale to świadoma decyzja.
No tak na 11 widać mój cień i to moja winaa ostatnie zdjęcia takie pomarańczowe, no zachód
słońca pełną parą zrobił taki efekt a że te zdjęcia zostały tylko profilowo zamienione i wyostrzone
praktycznie to zostawił jak słoneczko zrobiło i szczerze to widziałem zdjęcia na papierze i w rodzinie
własnie te kolory i zdjęcia wzbudziły największe emocjeWięc to najważniejsze i szczerze jak bym
dostał takie zdjęcie to problemu nie widzęNo a 4 to mam też z nogami, wole bez jak jest przestrzeń
nad nimi, wiesz taki amerykański kadr. A słoneczko, blink, flara na prawym jest całkiem w porządku![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Wiem, że zdjęcia są w porządku - pisałem tylko o moich odczuciach![]()
Mi sie bardzo podoba 6, moze jest troche ciemna ale ma fajny klimat, i do tego to spojrzenie![]()
Skontaktuj się z nami