Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Tomek i Aneta

Domyślnie Tomek i Aneta

Hej!

Taka sesyjka przed ślubna dla kuzyna.
    On jest leśniczym i patroluje lasy i zbiorniki wodne.
    Galerianka dostępna pod http://photoessence.org/040/
    Komentarze mile widziane

123456789101112
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

3 jest fajna, reszta jakaś ciemna
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

na 11 widać chyba nawet Twój cień
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

2, 11 i 12 - wydaje mi się, że balans bieli jest źle ustawiony (za ciepły), bo skóra zrobiła się żółto-pomarańczowa.
    6, 8 i 9 - ciemne wyszły moim zdaniem,

Najciekawsze byłaby 4, gdyby nie kadrowanie - "po lewej" cięcie idzie przez nogi (a na górze jest tyle miejsca), "po prawej" - mam wątpliwość, czy nie lepiej by było gdyby słońce było raczej pomiędzy nimi (w tej chwili modelka nie ma kawałka głowy, bo tak jest wypalone przez słońca).

Domyślnie

Sup !

Fakt zdjęcia niektóre są ciemniejsze, u mnie na pewno widoczne ale to świadoma decyzja.
    No tak na 11 widać mój cień i to moja wina a ostatnie zdjęcia takie pomarańczowe, no zachód
    słońca pełną parą zrobił taki efekt a że te zdjęcia zostały tylko profilowo zamienione i wyostrzone
    praktycznie to zostawił jak słoneczko zrobiło i szczerze to widziałem zdjęcia na papierze i w rodzinie
    własnie te kolory i zdjęcia wzbudziły największe emocje Więc to najważniejsze i szczerze jak bym
    dostał takie zdjęcie to problemu nie widzę No a 4 to mam też z nogami, wole bez jak jest przestrzeń
    nad nimi, wiesz taki amerykański kadr. A słoneczko, blink, flara na prawym jest całkiem w porządku
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Wiem, że zdjęcia są w porządku - pisałem tylko o moich odczuciach

Domyślnie

Mi sie bardzo podoba 6, moze jest troche ciemna ale ma fajny klimat, i do tego to spojrzenie

Uprawnienia umieszczania postów