Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Woda, skaly, lustro....by Greg77

W zwiazku z watkiem kolegi Loctera, przypomnialem sobie o tym materiale z Grudnia tamtego roku......pieknie bylo

Domyślnie

Łądnie,kolorowo,ale zastanowiłbym się nad przycięciem dołu
    To odbicie przy krawędzi nie wpływa dobrze mz.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Kwadrat?? To do Ciebie nie podobne...

A tak na powaznie, to trafiles z nim i to bardzo dobrze. Kolory - jak zwykle i sam kadr mi lezy.
    I na pewno nic bym nie... przycinal
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Bardzo dobre kolorki zrobiłeś, to jest siła tej foty.
    LED ZEPPELIN

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Tak piękne kolory, ogółem bardzo ładne zdjęcie.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Bardzo dobre kolorki zrobiłeś, to jest siła tej foty.
    przyznam kolory świetne, ale kadr mnie do końca nie przekonuje, jakby czegoś brakowało, jakiegoś dodatkowego motywu na pierwszym planie

Domyślnie

Mam podobny kadr, ehhe, bylo niezle wtedy, a co do zdjecia, też mi sie ten kadr niezbyt widzi, jak mówiłem mam podobny ale jakos nie mialem odwagi go pokazac, kwadrat niejako tutaj uratował sytuacje. Kolorki wiadomo

Domyślnie

Kolory naturalne, stonowane, świetne. Podoba mi się całość i nic bym nie zmieniał.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    przyznam kolory świetne, ale kadr mnie do końca nie przekonuje, jakby czegoś brakowało, jakiegoś dodatkowego motywu na pierwszym planie
    Tu się podpiszę, zwłaszcza jeśli chodzi o dodatkowy motyw, wygląda to jak część czegoś niedokończonego, chyba, że...masz coś do pokazania i czekasz na później...
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

dziekuje za opinie, widze ze kadr sie nie podoba W oryginalem na podlodze sa kamienie, ale postanowilem ciac zeby bylo nieco inaczej......mnie tak podeszlo

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów