Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Among the trees

Domyślnie Among the trees

| mnóstwo przeszkadzajek |

Domyślnie

Wydaje mi się ze lewej trony trochę za dużo, modelka gubi się w plenerze pięknego lasu, może to przez te rude włosy, a może mi sie po prostu wydaje, i te prześwity pomiędzy drzewami coś mi też nie pasują. ale pomysł jak najbardziej dobry wstaw jeszcze coś?

Domyślnie

Na razie jedno, potem zobaczymy. Dziękuję Ci za uwagi.

Domyślnie

Fajne, chociaż można by doświetlić modelkę, żeby wzrok bardziej skupiał się na niej
    Super miejsce!

Domyślnie

kadr mi sie podoba
    ale ja bym byl za tym zeby zlapac troszke mniej zastanego swiatla
    i przyblysnac modelke delikatnie

Domyślnie

za mało "klimatu" jest pomysł, jest świetna modelka i miejscówka też ok, ale wszystko to razem nie zagrało, na minus na pewno prześwity w drzewach
    U born unique don't die as a copy...

Domyślnie

missbizarre - za mało klimatu, bo nie oddaje czego? Zdjęcia wtedy zrobione miały być w pewien sposób inspirowane książką, którą dziewczyna ze zdjęć bardzo lubi. Większość osób widząc tylko to zdjęcie, trafiała bezbłędnie o jaką książkę chodzi, więc chyba jednak trafione choć trochę. Jaki klimat masz Ty na myśli?
    Co do dobłyśnięcia i "wyciągnięcia" modelki z tła - celem było właśnie to, aby się specjalnie nie wyróżniała, była w nie w pewien sposób wkomponowana.
    Dziękuję wam za uwagi, pozwalają spojrzeć inaczej na zdjęcie

Domyślnie

no wiesz ty znasz inspiracje i dziewczyne my nie
    wiec mozemy tylko i wylacznie oceniac obrazek
    inna sprawa to dzial w ktorym publikujesz zdjecia to moda/glamour
    i dlatego dostaje tu takie a nie inne uwagi

Domyślnie

marszull - dlatego z ciekawości zapytałem jakiego klimatu Twoim zdaniem nie oddaje

Domyślnie

to zdjęcie nie robi wrażenia. Obróbka tam gdzie pani ze zdjęcia czyli w lesie, sama fotka jakaś bez wyrazu. ani miejscówka nie porywa, bo wchodząc do pierwszego lepszego lasu będzie podobnie, pominę pozę modelki. TO wygląda jak dla mnie tak: kupiłem aparat, zobaczcie moje pierwsze zdjęcia.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów