szybkie pytanie:
czy jak sie podlaczy zewnetrzna lampe tym kawalkiem kabla (o zgrozo) za 200PLN, to wbudowany w korpus blyskograt dziala rownoczesnie?
dzieki za odpowiedz.
ze swiatecznym pozdrowieniem
Strangelove
Szukaj
szybkie pytanie:
czy jak sie podlaczy zewnetrzna lampe tym kawalkiem kabla (o zgrozo) za 200PLN, to wbudowany w korpus blyskograt dziala rownoczesnie?
dzieki za odpowiedz.
ze swiatecznym pozdrowieniem
Strangelove
może by i działało - tylko nie ma jak. Jak się lampka podniesie to nie może być nic w kostce na body - mechanicznie nie pasuje.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
na d50 nie sprawdzałem, bo nie mam. ale kostka sc17 jest szeroka, wystaje na boki poza sanki lampy na body - więc watpię czy się da w d50 też.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
w d50 sie nie da (tzn nie da sie z zadnym body)
Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów
no to moje zludzenia poszly w las...
a szkoda, bo taki kabelek, jakby nie przeszkadzal pokladowej lampie, to bylby dobra sprwa... tzn bylaby jeszcze jedna mozliwosc, ahhh a tu tylko utrudniaja zycie. D50 nie ma nadajnika i jak chce sie z 2 lamp poleciec, to tylko zestaw 800+600 zostaje....
no nic szkoda, troche rozczarowany jestem.
wielkie dzieki za pomoc
pozdrawiam, no i zycze wesolych swiat, no i obzarstwa i fantastycznych fot...
Strangelove
Skontaktuj się z nami