Witam i zapraszam do oceniania. Przyjmuję tylko UZASADNIONĄ krytykę. Proszę też o porady, żebym wiedział, czego unikać w przyszłości..
1.
Szukaj
Witam i zapraszam do oceniania. Przyjmuję tylko UZASADNIONĄ krytykę. Proszę też o porady, żebym wiedział, czego unikać w przyszłości..
1.
D80 + N 50 + S 17-70 + Jupiter 4/135 (m42) + Helios 2/50 (m42) + Velbon + LowePro
obróbka ciekawa, jak na moje to leci w lewo zbytnio![]()
Fajny kadr, zmasakrowany jakimś pseudo HDR-em , obróbka rodem z Photomatixa
NIKON
MÓJ FOTOBLOG
Ale co ze zdjęciem? Czy ktoś je widzi?
Bo ja tu wchodzę już drugi dzień chcąc zobaczyć foto i ciągle go nie ma![]()
Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX
wiele razy już słyszałem, że robie jakieś pseudo HDR'y, ale nikt jakoś nie podrzuci, jaki powinien być poprawny HDR... Jeśli ktoś wie, gdzie na tym forum jest może jakiś odpowiedni wątek odnośnie HDR to proszę o linka, bo ja przekopałem i nic nie znalazłem.. tylko jakieś odnośniki do książek.
Odnosnie otwierania zdjęcia, to otwiera się prawidłowo.
D80 + N 50 + S 17-70 + Jupiter 4/135 (m42) + Helios 2/50 (m42) + Velbon + LowePro
Myślę że kolegom chodzi o tą dziwną obróbkę która wygląda jak grafika zamiast zdjęcia.
fulfrejm
Również przyłączam się do ponownego wrzucenia zdjęcia bo nic nie widać...
Obrobka masakruje to zdjecie. A jak byc powinno? Naturalnie, tak zeby sie nie rzucalo w oczy, ze ingerowales programem graficznym. Tak jest nie do przyjecia.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Skontaktuj się z nami