Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    no dokladnie, przeciez pisze jak byk!

kurcze no Panowie debil nie jestem wiem o co chodzi napisalem pozniej ze "no tak masz racje ale przy wyborze pierwszej pozycji czyli specyficzny folder" "specific folder", nadal przycisk choose jest nadal niewidoczny jakby uciekal poza ekran, dziwna akcja bo mialem wczesniej oki.

.: D700 :. + .: D700 :. + 7x szkło + 8x błysk + 7x radio

Domyślnie

Próbowałem zasymulować Twoją sytuację, np. zmieniałem fonty w Edit/Preferences/Interface, ale nie udało mi się, czyli u mnie jest dalej OK. Zauważyłem, że Watermarking został po angielsku, może masz LR3 ze spolszczeniem z LR2, które jest w LR3 niekompletne. Spróbuj wrócić do pełnej angielskiej wersji, może to pomoże.
    Ostatnio edytowane przez Sewo ; 30-08-2010 o 21:31

Domyślnie

no no na angielskiej jest ok jak wracam wcześniej to robiłem, ale jak napisałem na pl działało a wczoraj odpaliłem i już nie działa
    spolszczenie sam dołożyłem z LR2 jakoś lepiej mi się robi w pl, a brakujące funkcje są czytelne w en.

nie wiem co jest puki co ustawiłem opcje żeby wybierać po kliknięciu na export , folder docelowy wiec nie ma aż tak wielkiego problemu, ale po prostu dla mnie dziwna akcyjka

Domyślnie

no ok teraz skumalem o co chodzi masz racje, rzeczywiscie jest cos nie tak

kurcze, chyba nie pomoglem

Domyślnie

Może spróbuj najprostszego lekarstwa czyli reinstalacji LR.

Domyślnie

czekałem kiedy ktoś mi tak napisze , muszę poczekać na koniec sezonu ślubnego , dzięki wszystkim za chęci

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów