Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pierwsze

Talking Pierwsze

Cześć, to moja pierwsza fotografia na forum.

Nikon D90 + N 85 1.8D + Zenit 122 + Zenit TTL + FED 5C + Helios 44M6

Domyślnie

Nikt, nic?

Domyślnie

No zdjęcie fajne. Poza udziwniona, i oczy wyszły dziwacznie. Poza tym, ok.
    Pamiętaj - brak wieści jest dobrą wieścią
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

zdjęcie jak dla mnie całkiem dobre jednak razi ten czarny stanik wystający spod bluzki...

Domyślnie

Mnie trochę dziwi że zadałeś sobie tyle trudu żeby namalować twarz prawie od nowa a skórę rąk zostawiłeś samopas? Stanik wygląda trochę niechlujnie ale reszta poprawnie Może przekadrowałbym troszeczkę w lewo tak żeby twarz była bliżej mocnego punktu ale tak też nie jest źle
    Pozdrawiam:
    tatusiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatusiek Zobacz posta
    Mnie trochę dziwi że zadałeś sobie tyle trudu żeby namalować twarz prawie od nowa a skórę rąk zostawiłeś samopas?
    Na skórze twarzy i rąk zastosowałem tą samą warstwę z takim samym 15% kryciem.
    Ostatnio edytowane przez akein ; 31-08-2010 o 10:10

Domyślnie

Raczej myślałem o D&B i dopracowywaniu szczegółów (bo raczej wygląda że nad twarzą chwilę posiedziałeś i nie jest to zwykły blur). Jest możliwe że się mylę i że dziewczyna miała po prostu naprawdę dobry makijaż na twarzy ale tak czy inaczej buzia robi wrażenie bardzo plastikowej a ręce nie.
    Pozdrawiam:
    tatusiek

Uprawnienia umieszczania postów