Szukaj
Więc ja się wypowiem odnośnie 2-ich zdjęć, nie mam zdania o 1.
Kolorki uzyskałaś bardzo fajne, i nie wiem czy potrzebne byłoby sklejanie tych dwóch zdjęć. Na tym po lewej jest za dużo góry, co na pewno odciąga uwagę, jednak gdybyś wkleiła sam portret(ten po prawej) to nie miałby takiego charakteru, co obydwa zdjęcia. Tak prościej-ten portret nie byłby tak "głupkowaty"(chyba takie były zamiary), gdyby nie było tego zdjecia po lewej. Ogólnie gdyby mniej było góry na lewym to bardzo fajnie
Nie wiem czy mnie ktoś zrozumie
Pozdro.
D3000+ N18-105+ H50/2
Bardzo ciekawa koncepcja. Na obydwu obróbka pasuje do niej. Mnie sie podoba. Może ewentualnie zamieniłbym prawą strone w 2, nie do końca pasuje mi mimka w porównaniu do lewej.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Juz tlumacze: na jednym powazna mina a na drugim smieszna
Duzo gory zamierzone, nie mozna przeciez caly czas tak wedug regul
Mialo byc zartobliwie i mam nadzieje ze tak to odbierzecie. Mam jeszcze "klasyczne" portrety z Michalem ale te jakos bardziej mi sie podobaja
Dzieki za komentarze.
oba zestawy przyjemne, na lewej dwójce może minimalnie za mocno zaświecone, ale i tak jest dobrze
Krolewicz to raczej kwestia obrobki bo niczym nie swiecilam.
Bardzo pozytywne w odbiorze. Jedynka IMHO lepsza, kolorystyka dobrze dobrana.
BTW chyba już to pisałem, ale najwyżej powtórzę, że fajny podpis masz![]()
DziekiBardzo czesto czytam na forach, ze moj podpis odciaga uwage od zdjecia
![]()
Żartobliwie na pewno odebrałem i to się podoba.
Co do podpisu, to zmień na duże litery imie i nazwisko![]()
D3000+ N18-105+ H50/2
sprobuj 1szy set ustawic w tonacji kolorystycznej 2ki.
Skontaktuj się z nami