Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Bardzo dobra praca!

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

A nie lepiej robić zdjęcia niż wklejać mozolnie zwierzątka w PS?
    Na 1 masz halo wokół prawego ramienia modelki, różne oświetlenie modelki i psa i zapomniałeś/aś o cieniu pieska na wodzie.
    Na 2 ptica na ramieniu wygląda masakrycznie sztucznie, a ptaki w tle kiczowato.
    1 bez psa i postaci w tle byłaby fajna.
    Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

Nie to, że jestem przeciw zwierzętom na zdjęciach - ale wolę oryginalne nie z PS-a.
    Pies jeszcze się w oczy tak mocno nie rzuca, ale ptica na 2 zamraża. Dodatkowo ptaki w tle walą w oczy perspektywą (do tej pory sądziłem, że ptak to w oko czymś innym może walić).
    Marek

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
    fb, music, portrait

Domyślnie

Świetne. Trochę technicznie leży, ale o tak świetne.
    Szary, cichy człowiek.

Ostatnio edytowane przez Nafi ; 03-07-2011 o 01:53

Domyślnie

Super ! Obróbka na duży + !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Dziękuje, jednak zastanawiam sie co jeszcze można z tych zdjęć zrobić inaczej, by było lepiej?

Domyślnie

Z drugiej serii jedynie ósemka. Cz/b pomogło wydobyć kontrasty i faktury. W kolorze jest za mdło i nudno. 6 ma potencjał ale kadr za nisko ucięty. Chociaż... może tak na styk. Ale przydałoby się wydłużyć proporcje w kierunku panoramy. I ponownie - jedynie w cz/b.
    Jedynka ma potencjał, ale parę rzeczy tu drażni.

Domyślnie

Obróbka mi się nie podoba. Stylizacja na Mad Max? To już może się podobać (mowa cały czas o jedynce).

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów