Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3
    drRumin
    Gość

Domyślnie Problem Nikon Coolpix 4600

Dzień dobry -
    mam mały problem z moim aparatem, wczoraj kilka godzin przebywał w samochodzie oczywiscie w etui, po przyniesieniu do domu chwile zadziałal później sie wyłączył po wymianie baterii nistety były zużyte włączył sie i wyłączył, niestety dzisiaj juzznie odpalił wogóle, po załadowaniu naładowanych baterii absolutnie zadnych reakcji, czy mogła miec wpływ na to dośc niska temperatura i wilgotność, jeżeli tak co ewentualnie można zrobic, czy też zostaje tylko wysyłka do serwisu (sylwester bez aparatu), ewentualnie z doświadczenia jakiego uszkodzenia moge sie spodziewać.
    pozdrawiam - drRumin

Domyślnie

Zmartwię chyba... Spotkałem sie z podobnym przypadkiem. Aparat "nie startował", miał wysunięty obiektyw, wcześniej nie był podany większemu mechanicznemu wstrząsowi typu uderzenie (upadek).

Serwis w W-wie za ekspertyzę bierze 25 zł (to z czyjejś relacji więc nie potwierdzam). Po 3 tygodniach ma dostać odpowiedź co i jak.

Jakby co poinformuje Cię o dalszych szczegółach.

Edyta: Aparat miał 1,5 roku, jakies 4-5k fot.
    Ostatnio edytowane przez KiESWY ; 25-12-2006 o 06:27

drRumin
    Gość

Smile

Bardzo chetnie dowiem sie jakie losy i koszty naprawy, 25 złotych za stwierdzenie co i jak potwierdzam dzwoniłem do serwisu, raczej zbieg okoliczności ale mój ma równiez 1,5 roku, wstrząsu raczej równiez nigdy nie doznał.

Uprawnienia umieszczania postów