Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Stutthof

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Pokazac emocje i ozywić te miejsca w zdjeciach jest nieslychanie trudno, o ile wrecz niemozliwe. Co do kadrow nie czepiam sie sa ok. Faktycznie numer 3 najlepszy jak zauwazyl juz NBA
    Podjales bardzo trudny temat, gratulacje za probe zmiezenia sie z nim ale chyba nie do konca wyszles z niej zwyciezko.
    Obawiam sie ze nikt z nas nie jest w stanie oddac wystarczajaco dramatyzmu tego lub tych miejsc w obecnych czasach. Zawsze przez pryzmat naszych zdjec bedziemy mieli obraz tych innych robionych 70 lat temu (o ile sie nie pomylilem w obliczeniach), to one byly sa i beda jedynymi prawdziwymi (poza wspomnieniami naszych bliskich, lekcjami historii) swiadkami tego miejsca.
    Zgadzam sie z Duder'em z enie chce robic tam zdjec, bedac w podobnych miejscach tez mialem ochote zrobic kilka fotek, ale niepotrafiłbym tego zrobic, nawet z najlepszym swiatlem i sprzetem.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MrLiR Zobacz posta
    Podjales bardzo trudny temat, gratulacje za probe zmiezenia sie z nim
    Ja mam wręcz odwrotne wrażenie,że temat nie jest trudny,a nawet jest łatwizną,która niestety kusi.Jakby się nie sfotografowało to odpowiednie wrażenia będą zapewnione.Dlatego odruchowo m.in. wyraziłem dezaprobatę.
    A new shit has come to light...

Uprawnienia umieszczania postów