Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie ubezpieczenie aparatu

no wlasnie... czy ktos z Was przyjaciele probowal ubezpieczyc aparat/sprzet na wypadek kradziezy??
    prowdopodobnie nie jest to mozliwe ale moze macie takie doswiadczenia?
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Domyślnie

Kod:
    Link został usunięty ze względu na jego niekompatybilność z nową wersją forum.
    Kod:

"admin
    Administrator Forum

Wysłany: Wto Cze 29, 2004 10:44 pm Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Przede wszystkim, witaj na forum.

Juz Ci odpowiadam. Mam po prostu odpowiedni wariant. Wszystkie elementy studia i firmy ubezpieczylem do kosztow fakturowalnych (w mim przypadku 105 000). Wariant ten obejmuje rowniez przedmioty ruchome, zwiazane ze specyfika dzialalnosci, w tym aparaty, lampy, nosniki. Ubezpieczenie obejmuje wszystkie nastepstwa NW, kradziezy, zaboru mienia itp. Nie obejmuje natomiast pozostawnia bez opieki (np. samochod). Koszt pelnego pakietu wyniosl 1800 rocznie. Trudno mi jednak odpowiedziec ile wynioslby na sam aparat(trzeba to wyliczyc z tabeli brokera). Jesli chcesz, zatelefonuje jutro i zapytam, a Ty pozniej zadzwonisz do lokalnej siedziby i z pewnymi informacjami, dowiesz sie reszty.

"

Z tego co wiem jest problem z ubezpieczeniem na osobę prywatną, i do tego z aparatem który nie jest "częścią wyposażenia biura"

Domyślnie

Tu coś możesz znaleźć:

Kod:
    Kod:
    Kod:
    Popytaj się Sailora i Admina (oni chyba ubezpieczali)
    POzdro!
    D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
    ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!

Domyślnie

powtarzacie sie panie ddMON ... starość nie radość.

Domyślnie

Antonjo, Ty jak siedziałeś na działce i fociłeś te śmieci co leciały z kosmosu, to był spokój.
    A teraz przepychanki jak przed promocją w supermarkecie
    Jak ja szukam, bo mi coś w głowie świta, to ty już nie musisz
    POzdro!
    D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A

Domyślnie

Taa... ale znalazłem więcej od Ciebie
    POzdro!

Domyślnie

No i kurna młody się odezwał
    Ty się lepiej uczesz
    POzdro!

Domyślnie

Łysy jestem więc z czesaniem średniawo.
    A z tym starym tak palnąłem bo nic innego mi sie nie skojarzyło z powtarzaniem się.
    IStotnie jednak w wyszukiwaniu jesteś Tutejszym niekwestionowanym mistrzem.

I nie gniewaj sie drogi ddMonie, a widze że mój post ubódł cię do żywego, patrząc po ilości twoich opowiedzi .

Pozdro 320.

Domyślnie

Eeee... co to ja miałem powiedzieć... acha to ze starości tyle piszę, bo co skończę post, to sobie przypominam, że coś jeszcze miałem napisać.
    Ty mój kudłaty przystojniaku!
    A szukać, toć mamy opcję "szukaj" w menu - nic tylko szukać, każdy potrafi Ale jak tak se czytam, to czasem coś zapamiętam
    POzdro!

Domyślnie

no i nic nie ma...
    czytalem tamte posty kiedys...
    szczegolnie o dresach
    moje 194cm i malo kudlata fryzura chyba ich troche odpychaja )

ja kupilem sprzet na firme
    to moze ulatwi...

jutro podzwonie po Wartach PZU-ach i innych
    jak cos bede mial konkret podziele sie )

choroba, jakis dres musze se oryginal kupic!
    i drzwi w samochodzie szklane (zeby bylo widac paski) ))
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów