To samo miejsce lecz odrobinę za eksperymentowałem z łączeniem pomostu, w rzeczywistości jest prosty jak się domyślacie zapewne. Jest ciasno po bokach ale szkoda był mi ciąć fotki. Jest ich 7 pionowych. Proszę o opinię jak da redę![]()
Szukaj
To samo miejsce lecz odrobinę za eksperymentowałem z łączeniem pomostu, w rzeczywistości jest prosty jak się domyślacie zapewne. Jest ciasno po bokach ale szkoda był mi ciąć fotki. Jest ich 7 pionowych. Proszę o opinię jak da redę![]()
A pod tym cisza. Czy aż takie dno ta panoramka ?
A jak bys ty siebie ocenil... Wyobraz sobie, ze to zdjecie zrobilem ja. Co bys napisal?
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Sufit ładny z małym przepałem w centralnej części, starałbym się wyprostować horyzont po prawej stronie. Woda przed pomostem wygląda trochę jak pokryta mazutem.
Treść ok.
Silny człowiek jest najsilniejszy gdy jest sam
W tym miejscu trzeba się chwalić sprzętem?
No i po co coś takiego się pisze? Jaka jest z tego wartość dodana? Człowiek normalnie pyta i prosi o normalną ocenę - a ty co napisałeś - żeby sobie sam ocenił, tak? Chciałbyś dostawać takie odpowiedzi pod swoimi zdjęciami? "Szanuj to forum..."
Mnie głównie przeszkadza przepał na niebie i tego raczej tak prosto się nie zgasi, generalnie fajne, może trochę ładnego światła brakuje i faktycznie ta latarnia trochę nie teges
Miłego weekendu!
Ostatnio edytowane przez Sowulus12 ; 27-08-2010 o 19:01
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Powiem Tobie szczerze ze ja staram sie unikac takich kadrow z bliskim pierwszym planem. Zawsze wychodzi takie paskudne wygiecie, wiem niektorzy to lubia, ja nie, kolorki do poprawki, dopracowac i moze byc![]()
Nikon http://greg77.com/
Jak już się tyle nastemlowałeś na tym niebie to i ten przepał trzeba było przykryć.
Skontaktuj się z nami