Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Poranne mgielki....

....uciekly. Tak szybko jak sie mgla pojawila (sorry Locter ale mgla byla jakies 20 min), tak szybko uciekla
    Tak wiec, szybka zmiana szkiel i na dlugim Jak sie spodoba to pogmeram przy innych kadrach......aaaa kilka mi sie podoba Jakies uwagi co do jasnosci czy koloru to prosze, jestem po kalibracji nowym softem

Dodam ze mialo byc zielono i cieplo, to w koncu przy wschodzie slonca

Domyślnie

Mgiełek to tu dużo nie ma, ale fotografia zacna. Sielankowa i uspokajająca. Technicznie mz bez zastrzeżeń.
    Fujifilm X-E3 23/2

Domyślnie

Szkoda ,że uciekły ...jest zielono i ciepło ..kolorki MZ ok...wyczekuj mgieł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reju Zobacz posta
    Szkoda ,że uciekły ...jest zielono i ciepło ..kolorki MZ ok...wyczekuj mgieł
    Eeee no okres mgielek sie rozpoczyna, jak niebo czyste i chlodna noc to duza szansa na mgle
    Dzis mialem w planach las przy wschodzie i z mgielka, ale jak widac zanim dojechalem do domu, przebralem sie, zabralem plecak to juz sie zaczynalo czyscic....potem 20km zasuwania autem i tyle zostalo

Domyślnie

Uwaga opis:

Zdjecie jakie jest kazdy widzi. Piszesz, ze robiles na dlugim szkle i chwala Ci za to, ze nie spaprales tego szerokim i nie zrobiles miniaturki. Ciachnąlbym te drzewa na dole bo troche za ciemne ale jak ciac to naprawde nieduzo. Mgielki dodaja duzo smaczku temu zdjeciu ale nie sa tematem przewodnim. Co do kolorow: hmmm... poszedlbym jeszcze bardziej w cieple tonacje i bardziej bym rozjasnil... (ale rozjasnil zielone i zolte) Wschod slonca jest piekny i mozna kogos niezle pobajerowac, ze tak bylo bo... ten ktos lezal jeszcze w lozku i spal. Wiec zdjecie jest naprawde fajne ale moglo byc jeszcze lepsze. Zapytaj Ostrego, on jest specjalista w tego typu zdjeciach... Powinien pomoc.
    Ostatnio edytowane przez Joa ; 27-08-2010 o 02:01 Powód: gram! "nie dużo", "poszedl bym", "ciachnoł bym"... ile można robić błędów...?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Mgieł tutaj jak na lekarstwo, ale foto zacne. Bardzo przyjemne światło, kadr miły dla oka, a mgiełki??? ciekawym zaskoczeniem przy dłuższym oglądaniu. Fajnie się to ogląda.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    Mgieł tutaj jak na lekarstwo, ale foto zacne. Bardzo przyjemne światło, kadr miły dla oka, a mgiełki??? ciekawym zaskoczeniem przy dłuższym oglądaniu. Fajnie się to ogląda.
    Ale tytul to podpucha!
    Byly ale sie zmyly

Domyślnie

Bardzo ładny obrazek. Nie widać mgieł? Przeca cały ostatni plan jest za lekką mgiełką

Domyślnie

Ja bym tu się skłonił do opinii Sebastiana. Troszkę jasności i żółci pomogłoby tej focie, ale i tak jest bardzo fajnie panie Kolego.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dobra, nieco dodalem kolorkow i dodaje jeszcze jeden kadr, tym razem kwadracik

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów