Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Canon EOS 60D

Domyślnie

Seria dwucyfrowa celuje już w amatorów
    Canon 400d plus kilka szkiełek i coś do błyskania - to już przeszłość
    D7000|D7200|Sigma 17-50|N35 1,8|N18-105 VR|N70-300 VR|SB-800
    moje pstryki

Domyślnie

Masakra jakaś, wykastrowali strasznie ten aparat.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Dokładnie takie samo wrażenie odniosłem - jak zobaczyłem 50D gdy go wypuścili to było takie duże "HMMMM", że może nawet człowiek by się przesiadł... nowe 60D przypomina mi Sony Alfę z entry level i jeszcze ten kretyński wynalazek jak odchylany ekranik... kolejna rzecz wspaniale nadająca się do ustawicznego serwisowania... mam nadzieje że nikon tego nigdy nie wprowadzi w serii Dxxx i Dx...
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Można przypuszczać, że cena 50D poszybuje w górę

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    nowe 60D przypomina mi Sony Alfę z entry level
    Dokładnie takie samo wrażenie odniosłem.

Domyślnie

skończy się onanizm sprzętowy w temacie magnezowych korpusów i tak ich szczelność (XXD i 7D) jest iluzoryczna, tak naprawdę to mało który użytkownik XXD potrzebuje magnezowego korpusu, jak już wielokrotnie pisałem czekam na kolejny ruch czyli na pełnoklatkowca w wersji plastic-fantastic mały, lekki , oczywiście bez gripa.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Nie ma co się dziwić 50d był zbyt blisko 7D więć musieli obniżyć nieco półkę 60d w sumie szkoda ...

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    i jeszcze ten kretyński wynalazek jak odchylany ekranik... kolejna rzecz wspaniale nadająca się do ustawicznego serwisowania... mam nadzieje że nikon tego nigdy nie wprowadzi w serii Dxxx i Dx...

Dlaczego od razu kretyński, to że nie potrafisz dla niego znaleźć zastosowania, nie znaczy że nie będzie przydatny dla innych.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

no i jest nowy ficzer:
    zaawansowane funkcje kreatywne z Basic +
    to wyraźnie pozycjonuje ten korpus i przy okazji dwucyfrową serię
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Ale ja wiem gdzie można go zastosować - tylko w praktycznie 2 miejscach - fotografując z nad głowy - osobiście jeszcze mi się nie zdarzyło i raczej mało komu się zdarza w ogóle kiedykolwiek tak robić, a drugi to macro i mimo że jakiś czas temu chyba z ponad 80% moich fotek to było macro i czasem owszem by się może przydało to łatwo się można bez tego obejść a dwa że jak się wie jak działa LV w Nikonie to od razu można to spisać na straty
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów