Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Krzyżak

Domyślnie Krzyżak

Kiedy robiłem zdjęcia to byłem przekonany że ma canona, z fufu nie przedstawia się już tak zabawnie ale i tak się z Wami podzielę:

1.

2.

Domyślnie

Haha, krzyżak też człowiek i chce miec fotki pamiątkowe z wyprawy w nieznane :P
    A miał w końcu Nikona, tak?
    Jakbyś wyczyścił te druty elektryczne i trawy zza jego pleców to fotka mogłaby byc nawet nawet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez para_wodna Zobacz posta
    Haha, krzyżak też człowiek i chce miec fotki pamiątkowe z wyprawy w nieznane :P
    A miał w końcu Nikona, tak?
    Jakbyś wyczyścił te druty elektryczne i trawy zza jego pleców to fotka mogłaby być nawet nawet
    Miał Fuji. Nie wiem dlaczego, ale cały czas byłem przekonany że uwieczniłem krzyżaka z Canonem, co pięknie by się wpasowało w "wojnę systemową", zresztą mocno niepoważną moim zdaniem.
    Wstawiłem w foto żart, wiec prawie nic z nimi nie robiłem, ale coraz bardziej mi się podobają, szczególnie 2.

Domyślnie

Krzyzak moze mjec zegarek moze mjec aparat 2 fajna bo druty nie zdradzaja ze to w naszych czasach

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starachowice

Domyślnie

Krzyżak z Canonem i wojna systemowa, dobre, a to że miał fufu to już tylko drobiazg, liczy się pomysł .

Domyślnie

Ale na dwójce widać,że Cię namierzył i masz prze....e.Już oni Cię znajdą.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Grunwald w Tym Roku to Totalna porażka !

Uprawnienia umieszczania postów