Witam wszystkich serdecznie
Jestem nowy na forum przynajmniej oficjalnie bo z "ukrycia" przegladalem je regularnie tym razem przyszla pora zeby sie ujawnic i cos napisac. Pytanie do Czornego: z tego co zauwazylem posiadasz i uzywasz badz uzywales D2h poniewaz jestem na etapie przesiadki z analogow ( f3, f5 ,f80 ) przymierzalem sie caly czas do D200 ale ostatnio dostalem oferte uzywanego D2h w bardzo dobrym stanie (mint - jesli Ci cos to mowi) w cenie nowego D200 - warto? znam dane techniczne obydwu korpusow przeczytalem juz wszystko na ich temat "obmacalem" i wyprobowalem D200 niestety D2h nie mialem okazji jeszcze dopasc. Przeznaczenie oczywiscie reportarz oczywiscie i czasami portrety ale nie ustawiane raczej w reporteskiej konwencji. Jak wrazenia z uzytkowania tego korpusu ? No i najwazniejsze: jak duze odbitki w sensownej jakosci mozna z niego wydusic ? Gdzies juz widzialem kiedys podobny watek ale teraz nie moge go znalesc zreszta nie chodzi mi o d200 vs d2h a raczej opinie o tym drugim. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami