Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: dziura

Domyślnie dziura

Proszę o opinie...

Domyślnie

Oj dzieje się pięknie ,mogłeś usunąć badyla i te dwie kreski w pdr.

Domyślnie

tak to prawda w kadrze jest sporo dynamiki, ale ten przepał niestety dyskfalifikuje tę fotę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    tak to prawda w kadrze jest sporo dynamiki, ale ten przepał niestety dyskfalifikuje tę fotę
    A ja się nie zgodzę z tą dyskwalifikacją.

Niezły strzał!

Domyślnie

Fajny klimat na zdjeciu, przepal mi przeszkadza ale moment swietny.....te kajty sa super!

Oszczędny w słowach Awatar seele
    Miasto
    Międzyzdroje

Domyślnie

Bardziej przeszkadza mi ten słupek niż przepał ale przecie to zdjęcie z zawodow sportowych (dynamika skrzydeł co wyklucza wieloekspozycyjność)...
    Lekko bym przekadrował (przyciął dół i wywalił ten słupek bo łódka ...za duża).
    Ostatnio edytowane przez seele ; 25-08-2010 o 21:42

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seele Zobacz posta
    Bardziej przeszkadza mi ten słupek niż przepał ale przecie to zdjęcie z zawodow sportowych (dynamika skrzydeł co wyklucza wieloekspozycyjność)...
    Lekko bym przekadrował (przyciął dół i wywalił ten słupek bo łódka ...za duża).
    Popieram
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Dol zdjecia jakby wyciagniety z innej fotografii, ciemny i nieprzyjemny... za to gora OK pomimo tak ostrego swiatla...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

I dobrze , że jest przepał , zresztą całkiem naturalny bo przynajmniej zdjęcie nie przypomina wymiocin pseudo hdr. Pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Motorniczy Zobacz posta
    I dobrze , że jest przepał , zresztą całkiem naturalny bo przynajmniej zdjęcie nie przypomina wymiocin pseudo hdr. Pozdro
    Czyli uwazasz ze jak zdjecie pod slonce albo pod mocne swiatlo jest bez przepalu to jest HDR? Mozna bylo nieco zminimalizowac te wyjaranie.....nic nie mam do minimalnego przepalu, jednak tutaj zbyt mocno zwraca moja uwage....przepraszam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów