Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: dwa obrazki

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

bardzo sympatyczne, chociaz na 1 deszczowe chmury wygladaja jak zla obrobka w ps

Domyślnie

Bardziej podoba mi sie 1 - choc zapewne był tez mocniej PSuty..? Drgi jest dla mnie trochę taki nijaki - chmury fajowe ale wydaje mi się że troszkę za wąsko i dlatego mniej ciekawie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko- Biała

Domyślnie

jedynka lepsza, mi tam się te chmurki podobają

Domyślnie

Na 1 bardziej odbajerowane chmurki, czociaz takze wiekszy chaosik kompozycyjny. Na szczescie niegrozny
    (minimalna szkodliwosc czynu)
    Za to wystepuje wieloplanowosc, co bardzo lubie i w ogolnym efekcie jest to jednak korzystne.

2 pomimo chaotycznego (mentalnie, w odbiorze) zestawienia gatunkow i form wystepowania roslinnosci fajnie sie komponuje. Niby odnosze wrazenie lekkiego zamieszania, ale podoba mi sie to. Jestem do pewnego stopnia zaskoczony wlasnym odbiorem. Dziwne uczucie, ale i ciekawe zarazem .

Ogolnie obydwie fotki (a wlasciwie ich zestaw, bo tak to odbieram emocjonalnie), w ktorych pozornie jest sporo namieszane (obrobka), zachowuja IMHO bardzo wiele naturalnosci. Czuje sie bardzo swojsko w ich klimacie

Powyzsze opinie dotycza formy, poniewaz ogladam w BW i dlatego nie odnosza sie w zaden sposob do koloru.

Pozdro

Domyślnie

1 całkiem fajne, ino dół nie za ładny

2.lepsza tylko te kawalki krzokow o lewej i po prawej, inny kadr i bylo by ok.

Domyślnie

1 bardzo ciekawe kolorystycznie chmur,
    2 ładna.
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Domyślnie

bardzo ladne kolorki na jednym i drugim podobaja sie ale 2 bardziej
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Jedynka bardzo mi się podoba, dwójka też jest sympatyczna
    ...

Domyślnie

Gratuluje, bardzo sympatyczne zdjęcia. Podobają się
    Paweł

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów