Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Niagara

Domyślnie Niagara

Wystawiać czy nie wystawiać oto jest pytanie jak zwykle

1. Mówią że najlepsze miejscówki są po stronie kanadyjskiej ale to nie ta wiza Przepałów nie zauważyłem, brudnej matrycy prosze się nie czepiać. Pora do robienia zdjęć w tym przypadku była niezależna ode mnie więc światełko i niebo sa takie jakie są, może dołu powinienem troche skrócić?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mississauga, Ontario

Domyślnie

Faktycznie, Niagarę najlepiej oglądać od strony kanadyjskiej, a brak wizy Ci nie przeszkadza, do Kanady jej nie potrzebujesz.

Domyślnie

...cholibka na pewno??? to teraz mi to mówisz?)). Pierwotnie mieliśmy rezerwować sobie hotel w Kanadzie ale potem przyszło oświecenie że możemy tam po prostu nie wjechać. No cóż za niewiedze sie płaci zwłaszcza że w Kanadzie ponoć taniej...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mississauga, Ontario

Domyślnie

Na pewno, wizy do kanady zostaly zniesione już dość dawno. Jedynym wymogiem jest posiadanie paszportu biometrycznego, bodajże wszystkie paszporty wydawane po 2006 roku spełniają ten wymóg. Czy w Kanadzie taniej? Teraz wartość CAD jest bardzo zbliżona do USD i na większe zukupy jeździmy do USA.

Domyślnie

hmmm więc skoro nie widać różnicy to lepiej wybrać...Kanadę ze względu na ową miejscówkę

Domyślnie

tylko ze przed udaniem sie do Kanady radze sie upewnic czy wize amerykanska masz uprawniajaca do wielokrotnego wjazdu do US czy jednorazowa, bo moze byc zonk

Domyślnie

Dokladnie, przy turystycznej wizie nie radze. W najgorszym przypadku anuluja wize i nie wpuszcza, w najlepszym wbija tylko kilka dni pobytu mimo, ze wczesniej miales np. na 6 miesiecy. A co do zdjec to sa w podobnym stylu co poprzednie.

Uprawnienia umieszczania postów