Witam co sądzicie o tym szkiełku ? kolega chce mi je sprzedać za 800zł/ stan idealny. Czy lepiej zainwestować w 18-105 nikkora z VR ?/ posiadam szkła 50mm/1.8 i kit 18-55 z VR. i dodatkowo jeszcze jedno chciałbym kupić.
Szukaj
Witam co sądzicie o tym szkiełku ? kolega chce mi je sprzedać za 800zł/ stan idealny. Czy lepiej zainwestować w 18-105 nikkora z VR ?/ posiadam szkła 50mm/1.8 i kit 18-55 z VR. i dodatkowo jeszcze jedno chciałbym kupić.
Oohoho, jasne! 2.8 świato, nie ma co się oglądać za 18-105!
Nikon FiX - Pomysł na...![]()
a jak mysklisz sprzedać ten kit 18-55 z VR ??, zawsze do przodu bedzię troche z hajsem, bo jeszcze lampe musze kupić za 800zł. a 300zł to pewnie dostane za ten obiektyw, jest jak nowy nie używany
Kolega szuka frajera (sigma).
18-55 - sprzedac.
18-105 - niezly.
Lampa i reszta - kupowanie zeby miec nie ma sensu. Kupuje sie pod katem konkretnego zastosowania.
Pioter m / koledzy mi juz wybili z glowy kupno tego obiektywu ;]. 18-55 sprzedaję, kupuję 18-105 jako standardzik zawsze sie przyda na wakacje. Lampe kupię metza 48 bo chcę się nauczyć trochę z lampą pracować. Pozdrawiam
Kup lepiej sb-600. Ulatwia zycie i latwiej DOBRZE odsprzedac. Duzo drozsza nie jest.
Skontaktuj się z nami