Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Toruń...

Domyślnie Toruń...

1.

2.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Domyślnie

2ka mi sie nawet podoba choc zbytnio nie szokuje
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Oszczędny w słowach Awatar Moritz
    Miasto
    Mosina

Domyślnie

Jedynka niestety do kosza. Wszystko się wali, złe światło i jeszcze kadr z dziwnie uciętym dołem.
    Dwójka na tle jedynki ma dużo większy potencjał, chociaż nad konwersją i kadrem można by jeszcze
    popracować.
    pozdrawiam Moritz

Domyślnie

obroblka mi jakos nie lezy taka nie dla architektury troche.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

1 że się wali to nic,ale dlaczego tak nierówno(w prawo).Za to chmurki są radioaktywne.
    A new shit has come to light...

woda
    Gość

Domyślnie

Sorry ale raczej albo do kosza albo do solidnej poprawki. Krzywizny na 1 można byłoby nawt zaakceptować ale samo kadrowanie jest conajmniej niezręczne. Dół uciąłeś, OK. Ale pozostawiłeś jakieś wystające kikuty. Lewa strona też tak ni w kij, ni w oko. Ucięte jakby zupełnie przypadkowo. Na 2 też nie widać zdecydowania. A co bardziej pomysłu.
    Poza tym jakaś dziwna obróbka. Strasznie miękko. Być może miałeś taki zamysł. OK. Ale wyszło jakbyś na maxa odszumiał.

A gdybyś tak na 1 podszedł bliżej pomnika i ustrzelił go od dołu na tle nieba z wieżą obok? Może niekoniecznie w pionowo a lekko przekrzywiając aparat? Można byłoby też zbudować dodatkowo nastrój podkreślając niebo.
    A 2 może by tak dużo, dużo ciaśniej. Głównym motywem jest zdaje się figurka na krzyżu. Ściana, która zajmuje większośc kadru jest zupe lnie niepotrzebna bo rozmywa siłę przekazu głównego motywu.
    Kombinuj.

Uprawnienia umieszczania postów