Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Sabinka

Domyślnie Sabinka

Pochwalę się.
    Oto moja Sabinka

1.

2.

Proszę też o ocenę zdjęć.

Domyślnie

Nic ? Naprawdę ??
    Nawet do koloru się nikt nie przyczepi ??

Domyślnie

Gratuluję Sabinki

Co do zdjęć - kadry nie są zbyt dobre moim zdaniem. Na 1 nie widać buzi dziecka, a na 2 nie wiadomo skąd i dlaczego jest ta rączka. Poza tym konwersja do BW wyszła szara. Może w kolorze będzie lepiej?

Domyślnie

Już się wystraszyłem, że jakiś fan dał dziecku na imię Sabinka 900
    A zdjęcia - takie sobie. Więcej frajdy będzie, gdy dzieciątko się obudzi. Będą uśmiechy, majtanie rączkami, oczęta, emocje, poznawanie świata.
    Tylko bez błyskania!
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Dzięki za opinie!
    Większość fotek, które jej robię są po przebudzeniu, a te mają (jak dla mnie) swój urok. Najbardziej interesuje mnie jaka jest w odbiorze konwersja do BW, która od standardowo-podręcznikowych sposobów odbiega bardzo.
    Ps. fascynacja Nikonem przyszła później, niż pomysł na imię córeczki.

Domyślnie

Myślę, że zmiana obiektu fascynacji z nikona na córeczkę może zaowocować lepszymi zdjęciami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hobbits Zobacz posta
    Myślę, że zmiana obiektu fascynacji z nikona na córeczkę może zaowocować lepszymi zdjęciami

Wybacz, ale nie bardzo rozumiem tego stwierdzenia. Czy to jakaś kiepska prowokacja ?? Czy poprostu niespełnione potrzeby z dzieciństwa, kiedy rodzice zajmowali się innymi sprawami ??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kepih Zobacz posta
    ... nawet do koloru się nikt nie przyczepi ?? ...
    ja tam widzę B&W (chyba, że mi matryca siadła) i to kiepskie B&W bo odcień skóry co najmniej nienaturalny, podciągnij trochę kontrast i ekspozycję ...
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kepih Zobacz posta
    Wybacz, ale nie bardzo rozumiem tego stwierdzenia. Czy to jakaś kiepska prowokacja ?? Czy poprostu niespełnione potrzeby z dzieciństwa, kiedy rodzice zajmowali się innymi sprawami ??
    To było napisane z przymrużeniem oka - nie miałem zamiaru Cię urazić. Wybacz, jeśli tak się stało.

Zgoda?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hobbits Zobacz posta
    To było napisane z przymrużeniem oka - nie miałem zamiaru Cię urazić. Wybacz, jeśli tak się stało.

Zgoda?
    Jasne że zgoda, jakoś ostro to odebrałem.

Uprawnienia umieszczania postów