...niestety nie mogę doczekać się na samicę. Z tego co mówią fachowcy to może nie przylecieć...
Szukaj
...niestety nie mogę doczekać się na samicę. Z tego co mówią fachowcy to może nie przylecieć...
Pozdrawiam Jacek P.
No piękny kadr
Badyl b.fajny
pzdr
Nooo... Wreszcie doczekałem się tego błotniaka w pięknym świetle. Baaardzo mi się podoba.
| D300+MB-D10 | S10-20/3,5 | N50/1,8 | N300/2,8 VR | TC17 | YH324C | MF685B | GH-2 Gimbal | MF486RC2 |
Pozdrawiam Mateusz Cofta
Ja pierdziu, tę buźkę ptaszka to chyba sam ustawiłeś do światełka.. Bardzo ładny kadr, a o świetle już nie wspomnę, jedynie kolorki są dla mnie przedobrzone.
![]()
Ostatnio edytowane przez barbi ; 22-08-2010 o 23:45
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
W ładnym światełku złapany.Udał Ci się,Jacku.
Pozdrawiam
Andrzej.
Nooo... Światełko i ptaszysko na medal.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
Ja takie intensywne kolory tylko widziałam o zachodzie, nigdy o wschodzie (autor był tak uprzejmy, że udostępnił exif, który wskazuje, że zdjęcie było robione o 06:13). O tym czasie przecież nigdy nie ma ani ostrego światła (nawet przy bezchmurnym niebie), ani kolory nie są tak intensywne.Nie będąc zadziorną, ale żeby obronić swoje słowa wstawiam to, o co mi chodziło przy przedobrzonych kolorach, ... i tylko przy minimalnych zmianach z mojej strony, nie gniewaj się Autorze, ale sekta powiedzmy delikatnie - bardzo mnie zainspirował:
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
Skontaktuj się z nami