Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Wietrznie

Domyślnie Wietrznie

Na przekór zasadom.

Zapraszam

Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Normalnie Darłówko jak się patrzy. Tylko szkoda, że nie złapałeś jakiegoś fajniejszego bałwanka.
    No i może trzeba by było do BW pojechać.

Domyślnie

Podoba mi sie tak jak jest! Dynamika, kolor, wszystko cacy!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Busik Zobacz posta
    Normalnie Darłówko jak się patrzy. Tylko szkoda, że nie złapałeś jakiegoś fajniejszego bałwanka.
    do b/w potrzebne jest światło a tutaj widać że pogoda nie rozpieszczała a Marcin mimo to bardzo dobrze poradził sobie z tą fotką pokazując bałtyk surowy i wietrzny mz. wszystko jest ok.

Domyślnie

Tylko szkoda, że nie złapałeś jakiegoś fajniejszego bałwanka.
    Zgadzam się z tym i to bardzo.

Poza tym dla mnie za dużo prawej strony, niebo dobrze gra i woda też i nie uważam ten kadr za wadliwy ale sam bym kadrował inaczej komponując lewą i prawą stronę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anonymos Zobacz posta
    Poza tym dla mnie za dużo prawej strony, niebo dobrze gra i woda też i nie uważam ten kadr za wadliwy ale sam bym kadrował inaczej komponując lewą i prawą stronę.
    tu sie w pelni zgodze, Marcinie fajnie wyglada ja przytniesz 2:1

Domyślnie

Nie mam doświadczenia w b/w a takie udawane widać bez otwierania wątku
    Uświadomcie mnie czym w sierpniu nad Bałtykiem jest bałwanek? Naprawde nie wiem.
    Jeśli chodzi o kadr to podzielam zdanie anonymosa i grega77 ale świadomie złamałem tu zasady.
    W każdym bądź razie przed naświetleniem na papierze wezmę Wasze opnie pod uwagę
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Wietrznie...
    ...złowieszczo i trochę mrocznie.

Kadr mi się podoba taki jak jest, klimat jeszcze bardziej - jest rewelacyjny, kolorystyka również, buduje nastrój tej fotografii.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Nie mam doświadczenia w b/w a takie udawane widać bez otwierania wątku
    Uświadomcie mnie czym w sierpniu nad Bałtykiem jest bałwanek? Naprawde nie wiem.
    Jeśli chodzi o kadr to podzielam zdanie anonymosa i grega77 ale świadomie złamałem tu zasady.
    W każdym bądź razie przed naświetleniem na papierze wezmę Wasze opnie pod uwagę
    Bawłwanek to ten przy latarni Codzi o to, abys bardziej nadal za pomocą fali wiekszego spektakularnego wyrazu.
    A kadr ciął bliżej złotego podziału.
    Nie podobna do Ciebie fota a i tak jak jest tez gada. Jednak Uwagi A i G Weż pod uwage mz.

Domyślnie

Może faktycznie przyciąłbym troszkę lewą, ale tak też bardzo mi się podoba. Kolor i emocje bardzo dobre.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów