Szukaj
nie znam sie, ale na pierwszy rzut oka modelka ma jasna karnacje i IMHO na zdjeciach od 1 do 5 gdzies "zaginela" wsrod otoczenia/ubioru...
jakby nie patrzec na to co wyzej to jestem za piateczka
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Przyjemne zdjęcia, choć i na moje oko ta jasność minimalnie psuje odbiór i wydaje mi się, że to bonus jest we właściwszej tonacji.
Całkiem udany secik, oprócz wspomnianej jasności uwagę zwraca wyraz twarzy, na każdym zdjęciu identyczny i w sumie bez wyrazu - następnym razem chyba będziesz musiał modelkę jakoś rozśmieszyć albo powiedzieć co wzbudzi jakieś emocje. Też o włosach ktoś pewnie wspomni...
"Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"
Dzięki za opinię.
Ta "jasność" cery była zamierzona. Chciałam aby sesja przy i na beli słomy była inna od chociażby fotki pokazanej w bonusie.
Co do wyrazu twarzy...modelina to żadna, ale moja ulubiona ( przy okazji siostra) i chętna do pozowania. Następnym razem postaram się więcej wycisnąć z niej emocji i popracujemy nad mimiką.
Dorzucam do oceny jeszcze 3 kadry w BW.
7.
8.
9. Bonus BW
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania![]()
Nikon i kilka szkiełek...
moim zdaniem 8 najciekawsza.
a mi się bonus podoba : ) mimo, że choć trochę płaskie oświetlenie i przydałby się szpilki zamiast klapek... to jednak modelka nadrabia miną ; )
Nikon + Nikkory + Lampa + reszta gratów w ciężkiej torbie = i tak mało czasu na wszystko...
ja bym w zasadzie niczego technicznie zmieniałAle popracowałbym nad modelką, wygląda jakby była spięta i wszędzie ta sama mimika...
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
dziękuję za komentarze i uwagi.![]()
Nikon i kilka szkiełek...
W 9. duża powierzchnia kory dużo jaśniejsza od skóry twarzy walczy skutecznie z modelką o uwagę widza. Modelka przegrywa
Najfajniejsze 3 i 8 ale ciężko mi wybrać, chyba jednak kolorek
Skontaktuj się z nami