Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Paulina

Domyślnie Paulina

Moja ostatnia sesja przed większymi zmianami sprzętowymi, ja ją zaliczam do udanych ale trochę krytyki na pewno się przyda

1.
    2.
    3.
    4.
    5.

Domyślnie

Ale oczy
    1 wydaje mi się nie ostra
    Poza tym mnie się podoba
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Domyślnie

Bardzo fajny set. Fajne wykonaie. Jedynie na 3, 4, 5 Przeszkadza mi w odbiorze ten za duży podpis. Ale to takie moje ALE

Domyślnie

1 rzeczywiście nieostra a w 3 za bardzo wyostrzone oczy(kontury się pikselują). Całkiem swobodnie i naturalnie wyszedł secik.

Domyślnie

zgadza się 1 jest nieostra bo ruszona, 1/60 i ogniskowa 90mm to nie jest najlepsza kombinacja - teraz już wiem Ale że zdjęcie mi się podobało musiałem je "ratować", myślałem że zrobiłem to na tyle dobrze że nikt nie zauważy... i tak pewnie będzie na nk ale nie na tym forum

Domyślnie

dla mnie 3jka
    trochę przeostrzone oczy i ciasno u góry.
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to to, ze jedynka jest ostrzona na sile...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

3 i 5 podoba się

1 poruszona
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

bardzo, ale to bardzo podoba mi się obróbka na 3, noi nie sposób się nie zgodzić z przedmówcami że na 1 przeostrzyłeś.
    z całości moim zdaniem 3,4,5 z przewagą na 3 !
    FX ...

Domyślnie

grubo przesadzone oczy moim zdaniem. Pewnie powiesz, że takie są w rzeczywistości.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów