Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Strasznie ocieplone i za duża dominanta żółtego. To co tam się dzieje na niebie z kolorami zniechęca mnie do zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Strasznie ocieplone i za duża dominanta żółtego. To co tam się dzieje na niebie z kolorami zniechęca mnie do zdjęcia.
    15 min przed zachodem mniej koloru przy no powiedzmy otwarcie, tylko niebie, morzu, i plaży, sprawi że zdjęcie stanie się takie zbyt mało wyróżnijące się, kolor u mnie jest szafarzem, elementem odziaływującym na widza, zresztą to jest jak to mawia nasz kolega Cezary Marat "Światło" kiczyk i ja i on lubimy takie zdjęcia, dlatego odbiór takiego zdjęcia może być różny i wcale się temu nie dziwię, dziękuję za wizytę Maćku i pozdrawiam

ps. pomyślę nad tym żółtym ale nie mówię że poprawię
    Ostatnio edytowane przez harb ; 22-08-2010 o 13:23

Domyślnie

Najbardziej do mnie gada niebo
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Klasycznie - niemniej światło i klimat bardzo do mnie trafia
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

maniak666
    Gość

Domyślnie

No, myślę że nawet gdybym nie wiedział że to Twoja praca, nie miałbym problemu ze wskazaniem autora. Bardzo Twoje, i kadrowo i obróbkowo. Na poziomie do jakiego już nas tu chyba przyzwyczaiłeś. Twoje morskie kadry powodują u mnie lekką tęsknotę za Bałtykiem, tak jak Ostrytux dzisiejszym kadrem ze Sromowiec spowodował drżenie serducha za Pieninami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misiobudrysio Zobacz posta
    czuje sie jak bym stal na tej plazy
    bdb fotka

pozdr.
    ja tez!
    Pozdrawiam A.

Domyślnie

Jakoś mi ta fota umknęła a tu taki widoczek. Lubię takie właśnie banalne, bez dostawiania sztucznej palmy
    Widać, że zachód nie zapowiadał się spektakularny ale na 15 minut przed niebo było ładne i udało się to ciekawie pokazać. To stamtąd gdzie te no...golasy?
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów