Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Tatrzański pstryk na pożarcie...

... czyli Dolina Pięciu Stawów w południowym słońcu.
    Po obejrzeniu ostatnich zdjęć z Tatr stwierdziłam, że pokazywanie moich zdjęć w tym dziale, to będzie kompromitacja, ale jednak się zdecydowałam
    Nie jestem pewna co do kadru, próbowałam ciąć z różnych stron, ale w końcu zostawiłam oryginał.

Domyślnie

Na slonce nic nie poradzisz.....ale zle nie jest, kolorki nawet ladne

Domyślnie

A ja tez mam ten sam domek na zdjeciu z tegorocznego urlopu... fotka nawet spoko, troche szkoda ze takie ostre slonce i chyba troche bym podostrzyl (zastrzegam ze ogladam w pracy na jakims monitoropodobnym wynalazku).
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 20-08-2010 o 03:50
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Magda, nie bądź taka skromna. Obrazek jest poprawie naświetlony, kolorki są naturalne. Naprawdę nie jest źle, oby każdy tak zzaczynał. Za jakiś czas kiedy będziesz mocniejsza w obróbce przysiądziesz do tej fotki jeszcze raz. W każdy bądź razie nie można tu mówić o wymienionej w Twoim poście kompromitacji.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Przysłona 18 powinna dać ładną głębię ostrości, mam jednak wrażenie, że Kozi jest trochę zmydlony. Na 18 mm ustawienie ostrości na ~1,5 metra powinno dać ostrość do nieskończoności (wg prostego DoF kalkulatora w komórce z jakiego korzystam). Jeśli o sam kadr chodzi to podobnie jak przedmówca uważam, że o kompromitacji nie ma mowy - mi osobiście się podoba. Ładne, naturalne kolory, ciekawa kompozycja - jest OK moim skromnym zdaniem.

Domyślnie

Jest dobrze, ładny kadr i kolorki, pewnie o innej porze dnia...

Domyślnie

Uhh... czyli nie ma tak źle To dobrze, następnym razem mam nadzieje będzie lepiej.

Domyślnie

Myślę, że warto fotkę wyprostować. Górale zamontowali antenę raczej pionowo, czego tu nie widać...
    Poza tym jest OK. Fajne, takie lekkie kolorki zrobiłaś.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ja do do opinii kolegów się nie przyłączę. Kadrowanie nijakie, ze zdjęcia wieje nudą. Kolory... trawsko zieleniutkie, a cały obrazek jakby mdły, wypłowiały -- brakuje "blasku". Słoneczko wygrało.

Ja jestem zdecydowanie na nie. Bardzo średni -- jak sama krytycznie zauważyłaś -- pstryk.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów