Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: WalkMaN

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymon708 Zobacz posta
    Pomysł fajny i ciekawy, choć wykonać moża to chyba było lepiej. Jakieś ciekawsze tło ? Może warto by model szedł przodem ? Zrobie sobie to w BW zobaczymy jak wyjdzie
    czekam na twoje wypociny następnym razem zabiorę ze sobą kilka jaj i trafię typa - może się wróci, żeby mi dać po mordzie...wtedy, jak będzie szdł przodem, cyknę mu fotę. Dzięki Szymon.
    ~"~

Domyślnie

Teraz bardziej do kategorii zart. I to dobry. Dlaczego mz? A no glatego, ze powinienes pokazac ten znak, napis czy blache. Wtedy to raportarz. A tak musiales dodac komentarz aby sie domyslic. Wiec moze pokaz troche tego znaku? No ale ja nie dino Taka sugestia jedynie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Teraz bardziej do kategorii zart. I to dobry. Dlaczego mz? A no glatego, ze powinienes pokazac ten znak, napis czy blache. Wtedy to raportarz. A tak musiales dodac komentarz aby sie domyslic. Wiec moze pokaz troche tego znaku? No ale ja nie dino Taka sugestia jedynie
    i tu przyznam koledze rację...faktycznie trudno dostrzec tu znak, na domiar złego zlał się z czarnym tłem forum...może ramka by pomogła?
    ~"~

Domyślnie

Pomysł jest dobry, ale wykonanie fatalne.
    Zdjęcie dużo traci na byle jakim tle, słupek miedzy nogami tego człowieka tylko dopełnia reszty.
    Tło bez śmieci, idący człowiek umieszczony w kropce i zdjęcie miałoby potencjał, tak to, sorry, do kosza.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

dobrze, już dobrze...obiecuje, że już nic nie będę wklejał na forum. Dziękuje wszystkim za odwiedziny postu.
    ~"~

Domyślnie

no pomysl fajny, moze inne tlo bys dal dla proby ?
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez judith_manson Zobacz posta
    no pomysl fajny, moze inne tlo bys dal dla proby ?
    dzięki, ale nie mam zwyczaju aż tak ingerowac w zdjęcie. Nie udało się - trudno, musze ćwiczyć dalej ...
    ~"~

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów