Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Kociak

Domyślnie

frotki są extra Nie podobają mi się jednak paznokcie i odcisk na skórze powyżej bielizny modelki.
    Do kol. Sapphiron - może lepiej nic nie pisać w przypadku takiego odbioru? Ten post nic nie wnosi i jest ordynarny, a ponadto pisanie w stylu "twoje normalne prace mają niby nutke artyzmu, jakiejś wizji "szalonego" artysty, ale to jest tak nie twoje... Nie żeby reszta prac była dobra" jest już co najmniej nie na miejscu. Jeżeli to Twoja opinia, zaznacz to w wypowiedzi, a nie feruj ocen jako pewnik ogółu, gdyż odbiór innych może być zgoła inny.

Domyślnie

ja tu wszedłem kotka jakiegoś obejrzeć.. malutkiego, puszystego, słodkiego zawiodłem się.. przepraszam

a tak całkowicie serio.. jakoś dla mnie za mało przodu, a za dużo tyłu... brak jakiejś "równowagi" na zdjęciu (a może po prostu u tego kociaka jakoś biustu brakuje? mimo wszystko lepsze niż skarpety skądinąd bardzo fajne i ciepłe widzę ;D )
    Ostatnio edytowane przez tgollob_jamessuchar ; 21-08-2010 o 22:23
    D850 | D700 | Z6 III | Z5 II | Zfc | N20/1,8G ED | N35/1,8G ED | N28-300VR | N70-200/2,8E FL VR | N200-500/5,6E VR | N400/2,8E FL VR | N600/4E FL VR | TC x1,4 III | TCx2,0 III | Z12-28 PZ VR | Z16-50 VR | Z17-28 | Z24/1,7 | Z28/2,8 | Z40/2 | Z24-200VR | Z105/2,8VR | Z180-600VR | FTZ II | SB-300 | SB-700 | SB-910 | 4 nogi Manfrotto + 498RC4

Domyślnie

Kociak fajny
    i zgadzam się z Ruppel'em co do postu kolegi Sapphirona: wulgarny i prostacki; jeśli nie podobają Ci się zdjęcia Wolanda to nie oglądaj, sprawa rozwiązana
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Domyślnie

Pierwsze co mi się rzuca w oczy to odcisk na biodrze, a później dłonie. Tło i ucięta stopa przez tkaninę nie polepsza. Gdyby nie te mankamenty, po podniesieniu trochę kontrastu lub dodaniu kolorku zdjęcie byłoby całkiem miodne.

Domyślnie

ojej ojej ale gromy poszły na moją wypowiedź... widać brak czytania ze zrozumieniem jest powszechny na tym forum...

Ruppel a gdzie ja napisałem "Jam Święty Sanhedryn, taka wola moja równa woli ludu"... zwolnij trochę bo się zagalopujesz

fushiro mały błąd stylistyczny z pośpiechu i cóż, czy osiągalne to raczej nie powiedziałbym bo jakoś nawet mój stary wątek jest ciagle odświeżany i komentowany

jeśli nie podobają Ci się zdjęcia Wolanda to nie oglądaj, sprawa rozwiązana
    Coś się nie podoba to siedź cicho i nie wypowiadaj swojego zdania, prawda? Przepiękna filozofia, która zaiste wieje prostacką znieczulicą polaczków...

Domyślnie

z mojego punktu widzenia: jak na kociaka, makijaż? jakby go nie było, przynajmniej jakby niedokonczony, niewykonczony. odcisk nad linią majtek. paznokcie. pomijam juz totalnie skarpety.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marthi Zobacz posta
    z mojego punktu widzenia: jak na kociaka, makijaż? jakby go nie było, przynajmniej jakby niedokonczony, niewykonczony. odcisk nad linią majtek. paznokcie. pomijam juz totalnie skarpety.
    skarpety takie lubie, a co do makijażu to ja w ogóle nie chciałem, ale z kotem nie wygrasz

Domyślnie

śliczna pupa...
    syndrom polańskiego ?
    (na minus dłonie i buźka/mina)

Domyślnie

Zdjęcie mało podobne do Twoich pozostałych prac jakie widziałem...

Kociaczek fajny jednak dłonie rzeczywiście są na nie, i jak dla mnie szkoda uciętej stopy...

Domyślnie

Kilka ostatnich Twoich prac podobało mi sie. Tym razem - słabo - powody takiej oceny zostały Ci już przedstawione przez innych.
    Pozdrawiam
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów