Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: k a t j a

Domyślnie

oj saerku po co tak poucinałeś nogi ? przez to niezbyt trafia do odbiorcy np mnie troche to wygląda jakbyś chciał ukryć cień na podłodze ze studia i wkleił na inny kadr. Dałeś ciała

Za to 2 to jest mistrzostwo świata fantastycznie dobrana sceneria i światło genialne. Jakbyś postawił tam modela w sześciopakiem na brzuchu i sportowej sylwetce zalatywało by to na maksa wyreżyserowaną komercyjną sieczką jakich są tysiące Trafia na liste ulubionych z twojej kolekcji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez saer Zobacz posta
    o to mi chodziło w tym akurat konkretnym shocie żeby wmontować się w naturalne środowisko pracy z realnymi pracownikami, którzy pracowali w tym w czym pracowali i nie przeszkadzali sobie w tym, że gdzieś tam wstawiłem modelkę. fota bez żadnej reżyserki i tak miało być

Bez przesady,poco ta ideologia.Jest KONTRAST,normalny facet a nie jakis wysztafirowany model.Tak jest b.fajnie.Tło dla modelki okejowe
    camera obscura i ta i ta...
    parę fotek

Domyślnie

nie wiem doprawdy po co sie czepiać poucinanych nóg- to jest po prostu odważnie kadrowane,chłopaki wyluzujcie- czas konwenansów się skończył dawno, kolory i obrobka super, fajnie jakbyś skleił z tego całego seta, jedyny minus to perspektywa- wali budynek po prawej, ale wiem ze szeroko itp-PS pomoże
    D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm

Domyślnie

Piękna jedyneczka, uważam że ucięte nogi w tym wypadku dają poczucie przestrzeni i wielkości modelki. A w dwójce jednak Pan w tle jakoś tak nie pasuje, czy kolana modelce drżały? Ogólnie powalające światło i stylizacja. W jakim mieście zdjęcia były robione?

Domyślnie

1, nie, tragiczne cięcie.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Przeswietne, zwlaszcza nr 2.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

kurcze a ja chce 1 z nogami i w pionie

Domyślnie

Ty wiesz co to MODA. I dobrze, że pokazujesz tutaj, może się ktoś czegoś nauczy, choćby nawet ucinać noigi ale zawsze coś. Głęboko Ci kibicuje od dawna, będziesz wielki.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów