Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    A do domu? Z LEDami mam tylko latarkę czołówkę. A oświetlenie mieszkania? da radę przy tym wysiedzieć?
    Jesteśmy przyzwyczajeni do ciepłego światła żarowego, którego skorelowana temperatura barwowa wynosi 2850K, dlatego źródła światła o wyższej skorelowanej temperaturze barwowej wydają nam się "trupie". Należy więc szukać LED-ów oznaczanych jako "warm", "3000K" itp, a najlepiej kupić jedną żarówkę na próbę i przeprowadzić rozpoznanie bojem, czy aby nie są za ciemne, za chłodne i zbyt kierunkowe.

W perspektywie czasu LED-y wydają się być idealnym rozwiązaniem, które musi zawojować rynek - w przeciwieństwie do (idiotycznie lobbowanych przez skorumpowanych urzędasów) świetlówek są naprawdę oszczędne, naprawdę długowieczne i nie zawierają połowy tablicy Mendelejewa.
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 20-08-2010 o 23:23

Domyślnie

Dzięki wielkie za opinie. Zamawiamy LEDy

Pozostaje mi zaprosić forumowiczów z okolic Katowic w niedzielę, 26 września na koncert Scierańskiego, Łosowskiego i Raduliego w klubie Leśniczówka (WPKiW, al. Muzyków 1)
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Domyślnie

a 3 września co planujecie? Bo wtedy będę nocował w KAtowicach przed Złombolem i chętnie bym wyskoczył na jakiś koncert
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

Niestety remont jeszcze
    Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów