Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Chmury w dziurach

Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Gdyby nie ta winieta to by mi sie wyjatkowo bardzo podobalo
    Niebo bardzo fajne i dobrze zrobione ale te twoje winiety mi nie pasuja

Domyślnie

Rzceczywiscie, zmniejszylbym troche winiete, zd rugiej strony taki masz styl Musze przyznac, ze podoba mi sie w wielu Twoich zdjeciach swieze spojrzenie i odwazna zabawa GO. Podoba mi sie to zdjecie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Niebo jest fajne. Winieta ciut za mocna. Mogłeś się postarać o lepszy dół. Tutaj jest bałagan i wzrok przez to lata po zdjęciu.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Obrazek nieco"niezrównoważony",ale kolor kompensuje resztę...Wreszcie coś "normalnego"...Winieta mi nie przeszkadza,bo lubię.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Jak dla mnie mało interesujący widoczek, przeciętna fotka.

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

należało przesunąć się w lewo i obrócić aparat odpowiednio w prawo tak, aby budynek w głębi został zasłonięty. Wtedy były większy porządek (większa tzw. "entropia fotograficzna") ...

Domyślnie

Gdyby nie ten dom w tle... ale jest naprawdę fajnie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez UBoot Zobacz posta
    należało przesunąć się w lewo i obrócić aparat odpowiednio w prawo tak, aby budynek w głębi został zasłonięty

Wtedy byłoby zupełnie inne zdjęcie. I chyba by nie zyskało. Układ "postaci" by się zmienił.
    Kurcze, nie dodałem, że mi się to zdjęcie nawet spodobało.
    Ostatnio edytowane przez fosgen ; 20-08-2010 o 19:25

Domyślnie

Analogowo. Jest Twoj styl. Drazni lekko mocna winieta. Jesli to bardziej symetryczna jednak. Zrezygnowales z krotkiego Go i sluczne w tym przypadku.
    Zadbaj oczystosc. Ta czarna kropeczka wyglada jak "strzelajacy dekielek obiektywu, ktory tuz po strzale biegniesz gonic..."
    Niby nic. Wzorem Anselma i zwracaniem uwagi na centrum, zrobiles dobry kadr z nijakiej rzeczywistosci. Jeszcze troche, i zaczne nasladowac

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów