Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Pagórki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    GUINNESSts z całym szacunkiem ale trzymaj się lepiej swojego zdania, nie zwracając uwagi na zdania i opinie innych. Tu komentujemy fotografię a nie komentarze innych, tym bardziej złośliwie. Ja sobie nie życzę takich wycieczek.
    Ucze sie. Za wiekszoscia wpisow przyznaje U... racje. Na przyszlosc nie bede czytal wpisow, jak to wlasnie zrobiles.
    Choc myslalem,ze stad plynie nauka. Wiec podobnie sobie nie zycze. Pozostan przy swojej wypowiedzi i zajmijmy sie fotografia a nie postami. Przyznaje po raz drugi. Brak nieba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Dół wyszedł naprawdę dobrze, góra... Twój windows to nie jest
    Ja już też od tamtego czasu się postarzałem
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    tak zgodzę się z Marcinem, dól jest b.dobry - ostatnio doszedłem do wniosku że naprawdę warto poczekać na dobre niebo, bo z reguły głupio wracać do tej samej miejscówki i przepada potem w zapomnieniu
    Mam taką miejscówkę która kiedyś za płasko wyszła i jakoś nie miałem okazji do niej wrócić.W sumie to te same górkiJuż teraz to chyba tam wrócę ,ale za rok
    Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Ucze sie. Za wiekszoscia wpisow przyznaje U... racje. Na przyszlosc nie bede czytal wpisow, jak to wlasnie zrobiles.
    Choc myslalem,ze stad plynie nauka. Wiec podobnie sobie nie zycze. Pozostan przy swojej wypowiedzi i zajmijmy sie fotografia a nie postami. Przyznaje po raz drugi. Brak nieba.
    Tomku niebo jest zawsze raz lepsze raz gorsze
    To tak jak z pogodą
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Ja już też od tamtego czasu się postarzałem

Mam taką miejscówkę która kiedyś za płasko wyszła i jakoś nie miałem okazji do niej wrócić.W sumie to te same górkiJuż teraz to chyba tam wrócę ,ale za rok.........

wróć jesienią to wystarczy, bo się zmieni diametralnie szata graficzna okolicy, tylko upilnuj lesze (czyli obdarzone chmurkami ) niebo, bo najgorszy dla fotografii jest jednolity kolor nieba, które jest gładkie aż do bólu, bez żadnych akcentów

Domyślnie

Pablo, mnie sie zdjecie bardzo podoba ale wlasnie brakuje tego dopelnienia i to nie w postaci blekitu i chmurek, brakuje "czegos" na niebie, szkoda bo zdjecie ladne, a blekit i chmurky daly by tutaj ladne swiatelko i cienie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    wróć jesienią to wystarczy, bo się zmieni diametralnie szata graficzna okolicy, tylko upilnuj lesze (czyli obdarzone chmurkami ) niebo, bo najgorszy dla fotografii jest jednolity kolor nieba, które jest gładkie aż do bólu, bez żadnych akcentów
    Tutaj fota na ogniskowej 200mm,ale robiłem z mniejszej ogniskowej i było bardziej zróżnicowane niebo,nawet błękitu było troszkę
    Ale przy takim wycinku to niestety trafiło na mniej ciekawą częśc nieba.
    Trzeba tam wrócić o tej porze jak mówisz.
    To było z końca czerwca i dlatego tak zielono.
    Szkoda,że nie byłem tam przed żniwami.
    Dzięki za komentarze.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Mnie się wydaje, że z RAW-a niebo byłoby do podciągnięcia, tam się jednak coś dzieje. Dół klasa.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ależ piękne

Domyślnie

Ładne morze zieleni ...bdb

Domyślnie

Normalnie mozna by dac tytul "Pofalowany Ocean" cz jakos tak...bdb.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów