Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Monika i Łukasz

Dzis znajomym zrobiłem sesje - uwagi mile widziane
    W sumie daleko mi do Was ale młodym sie podobało
    1
    2

3
    4

5

6
    N i pare gratów

Domyślnie

ta obróbka albo jej brak z połączeniem z tą miejscówką dało zabójczy efekt. Ogolnie słabo (lampa na wprost, cienie, słabe kadry)
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

nie wiem czemu ludzie wybierają takie miejsca , ślub jest romantyczny .... nie podoba mi się
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

az tak bardzo tragicznie?
    Nawet to w oknie?

A co powiecie na takie z tej samej sesji

N i pare gratów

Domyślnie

Strzelanie lampą prosto w twarz to najgorszy pomysł z możliwych. Pomijając to że technicznie są słabiutkie to są sztywne i banalne, zero emocji, wygląda to jakby młodzi bali się aparatu, fotograf z resztą też.

Domyślnie

Jakoś trzeba zacząć Te 2 ostatnie w porównaniu do tych pierwszych znacznie lepsze . pzdr

Domyślnie

słabiutko, nie ma co komentować, ile masz za sobą ślubów? czy w posiadaniu masz D700-tkę? eh, dużo pracy przed Tobą...
    ..Nikon...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez getos Zobacz posta
    czy w posiadaniu masz D700-tkę?
    Jeśli tak, to jest bardzo dobry przykład na to, że to nie aparat robi zdjęcia.

Generalnie przedostatnie (z plaży) jest najlepsze. Ogólnie bardzo słabo.

Domyślnie

Ślubów nie miałem żadnych. Ten też do mnie nie należał. Po prostu w celach sprawdzenia sprzętu nabrania praktyki zapytalem sie znajomych co oni na taka sesje. Oczywiscie darmowa. Byli chetni za co im bardzo dziekuję.
    A jak z obróbką do kąd mozna sie posunąć? Może mi ktoś pomóc na przykładzie ostatniego zdjecia, czy też tego w oknie.
    Czy to w oknie naprawdę jest takie słabiutkie? Za wszelkie komentarze dziękuję
    N i pare gratów

Domyślnie

Te w oknie slabe zwlaszcza pierwsze masakra........ale ja patrze na te pozostale to mysle sobie,prowokacja......
    Dwa ostatnie tez bez szalu ale jak by z innej reki

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów