Wybaczcie że tak dużo ale nie mogę się zdecydować... Poniżej część pierwsza sesji z cudnej urody dziewczęciem z równie uroczym charakterem. Część druga z innej lokalizacji jak tylko się obrobiKonstruktywne jechanie mile widziane.
Modelka:
Szukaj
Wybaczcie że tak dużo ale nie mogę się zdecydować... Poniżej część pierwsza sesji z cudnej urody dziewczęciem z równie uroczym charakterem. Część druga z innej lokalizacji jak tylko się obrobiKonstruktywne jechanie mile widziane.
Modelka:
Piękna modelka i piękne zdjęcia
4,5 i bonus się podobają. Widać, że modelka potrafi, tyko nie zawsze się chce
Reszta taka sobie, bez większego wyrazu i pomysłu. Część kadrów cięta dość nieszczęśliwie.
Masz dziwną manierę ucinania kończyn dziewczęciu.
Sugeruję unikanie fotografowania od dołu /03/. Dominantą fotki stały się dziurki w nosie modelki.
Tutaj jest... podpis
mskowronski, dzięki, Sylwia nie dość że jest piękną dziewczyną to ma jeszcze świetną osobowość, niezwykle mile układała nam się współpraca
Nie bardzo rozumem tą część Twojej wypowiedzi. Możesz rozwinąć?
Co do cięć - niby jak można ich unikać chcąc zachować jakiś sensowny kadr? Zresztą, popatrz na fotografie modowe, tam się dopiero wyprawia, w prezentowanym materiale cięcia są dość powiedziałbym 'zachowawcze'.
Zdjęcie nr 3, imho jest jednym z lepszych w tym secie, nie żałuję takiego ujęcia i jeżeli miałbym je powtórzyć, nie zastanawiałbym się na jego sensownością ani sekundy.
Ostatnio edytowane przez skoras ; 19-08-2010 o 23:06
Osobiscie uwazam ze 05 wyszlo bardzo fajnie, sympatycznie... i jedynka tez niczego sobie...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Piękna modelka. Uwagi mniej więcej jak amirez. 2 też mi pasuje - pozostałe już mają trochę wpadek - pokazują jak sukienka deformuje figurę, obcinają to i owo, słabiej sobie radzą z jasnym niebem. Lubię oglądać zdjęcia z 85-tki, są... rozpoznawalne.
To co lubię najbardziej ... piękna kobieta i chmiel5 i 9 są po prostu niesamowite!
blues to korzenie, reszta muzyki to owoce
2,3,6 - dla mnie świetne.
Na 7. fatalnie z tą ręką...
Nr 2,4,5,6 dla mnie rewelacja , modelka b. ładna
Wszystkie z blendą czy jeszcze jakieś doświetlane lampą ?
Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC
baardzo ładnie, modelka śliczna!
faktycznie szkoda tych obciętych rąk... ale ogólne wrażanie jest naprawdę super![]()
D780|17-35|35|50|85
Skontaktuj się z nami