Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: LC150 i MR2

Domyślnie

generalnie problemem są przepały na tablicach, tle, felgach i niebie

1- widać że bardzo, bardzo wolno samochód jedzie bo kreski świateł są niczym piła. Do tego wjeżdża w inny samochód
    2- przejarany ten sofitel i chodnik, znowu światła "piła", cień riga na ulicy
    3- słaby balans bieli, liczne przepały

co do LC- wszystkie są centralne, niby akcja jest bo trochę kurzu, ale przez zmrożenie jednak jest mało dynamiki w nich. Każde jest inne kolorystycznie.

tak btw- robiłeś dla jakiegoś medium? Bo LC jest prasowy

Domyślnie

Dzięki za feedback.

Riga faktycznie nie usunąłem, wmówiłem sobie że ludzie sobie pomyślą, że to jakiś cień od latarni czy coś. Ogólnie mocowanie długiego riga do cabrioleta z blachą jak puszka po piwie to jakaś masakra. Nawet przy sztywnym rigu wszystko latało bo się karoseria gięła . D3 chyba jest za ciężki.
    Na przepały w ogóle nie zwróciłem uwagi... No wiesz, za bardzo 'artystyczny' jestem i jak pojawiają się przepały to mnie to w ogóle nie razi. Ale cofnę je sobie. Chociaż w ogóle bym nie tykał tych przepałów na rozmazanej części.
    Na 3. chciałem ustawić taki balans jaki był naprawdę. Tam było żółto do bólu i nie pomyślałem, że mógłbym to zmienić.

LC jest inny kolorystycznie, jak pogoda tego dnia. W ciągu 15 minut było słońce, cumulusy i nawet mżawka. Nie pomyślałem, że powinienem podciągnąć wszystko pod jedno.

Nie wiem co masz na myśli, że LC jest prasowy i po czym to poznajesz. Wiem, że był wynajęty przez znajomego, bo idzie do gazety czy na jakiś portal, ale nie będzie tam moich zdjęć. Ja tylko wpadłem bo wiedzą, że lubię fotografować samochody i inni robili materiał prasowy a ja sobie pykałem dla siebie. Póki co wystraszyli mnie tym, ze za wielogodzinną sesję dostaje się trzycyfrowe wynagrodzenie, więc niespecjalnie się garnę

Domyślnie

to chyba dla portalu internetowego robili

wiem, ze jest prasowy bo sam nim jezdzilem

Domyślnie

Na tym forum wszystko związane z BMW, jest 'bon ton', więc dodaję najnowsze Z4

Domyślnie

o, też prasowy

central, widać miejsce słabo usuniętego riga na masce, a na tle dość mocno. Opcja ctr+c i ctr+v i przekształcenie słabo się sprawdza samo w sobie

Domyślnie

Czasami odnoszę wrażenie, że ten temat wyświetla się tylko Tobie i mi, bo jakoś nikt inny się nie odzywa .

Tak, Z4 też prasowa. Odezwał się kolejny znajomy z pytaniem czy bym sobie nie chciał popykać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michał Jędrak Zobacz posta
    Czasami odnoszę wrażenie, że ten temat wyświetla się tylko Tobie i mi, bo jakoś nikt inny się nie odzywa .

jest 176 odwiedzin więc chyba nie tylko

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piekary Śląskie

Domyślnie

To się odezwę jako jeden z odwiedzających

Najbardziej mi się podoba BMW.

Dalej by było 2.

Fotki LC najmniej mi przypadły do gustu ale jakbym miał wybrać to 5.

Domyślnie

BiEmKa naładniej wyszła. Na eMeRce to coMaciek zauwazył z tym że WB to chyba się na 2 sypnął.... no chyba że malowałeś auto na pomarańczowo LC jakos mi nie podchodzi.

A ja mam taka prosbę - czy mógłby mi ktoś pokazać jak wygląda taka rig'owana fotka w oryginale ? Moze być jakis link nawet na PW. Byłbym wdzieczny bo nie potrafie sobie tego wyobrazic

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów