Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Chałupy.....

Domyślnie

Troche za jasno. Na granicy przepału. Nie zarzut, raczej nastrój i moze monitor, który ma już dwie dziury po skrobaniu ptaszorów na 1 i 2. Jeśli to sztafaż niech zostaną. Za minitor zaplacisz
    Pozytywy: Widac Twoją obróbke. Ładna tonacja. Mimo nudy w dole kadru, przyjemnie się oglada.
    Fawotyta brak, choć skłaniam sie do 2-ki. Jest przy czym odpoczywać.

Domyślnie

Świetna seria, czuć przestrzeń.pozdrawiam

Domyślnie

Warto było poczekać, chmury czadowe
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Ale kapitalne waruny trafiliście, tylko pozazdrościć. Kadry do bólu klasyczne okraszone bardzo dobrymi kolorami, można się gapić i gapić.
    Dobra lekcja pokory dla fotografujących skaliste samograje, nawet jak jest bardzo nudna...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Oglądam na laptopku, ale nawet tu niebo z jedynki wygląda fantastycznie, ...... tak tam było !
    Dla mnie 1 i 3 najlepiej oddają nastrój.
    Dobrze, że się ruszyliśmy z tego baru .
    Nie będę ryzykował "laptokowej" obróbki, pokażę coś jak wrócę, choć poprzeczkę podniosłeś wysoko
    POZDRAWIAM.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wingeo Zobacz posta
    .....
    Nie będę ryzykował "laptokowej" obróbki, pokażę coś jak wrócę, choć poprzeczkę podniosłeś wysoko
    POZDRAWIAM.

i słusznie na swoim monitorze obrobisz zapewne topowo, a sadzę że moja porzeczka dla Ciebie nie stanowi problemu
    pozdrawiam

ps. wykorzystuj pogodę i to miejsce bo mz. jest to jedna z najpiękniejszych polskich plaż

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ale kapitalne waruny trafiliście, tylko pozazdrościć. Kadry do bólu klasyczne okraszone bardzo dobrymi kolorami, można się gapić i gapić.
    Dobra lekcja pokory dla fotografujących skaliste samograje, nawet jak jest bardzo nudna...
    Lekcja? Czy fotografia jest nudna?
    Pytam powaznie również Janusza. Coś mam skopane i tylko ja to widze, Czy mylę fora? Pisać co czuje i myśle, czy zapisać się do TWA.
    Ważne dla mnie Janku. Czy tylko ja widzę niedoskonałości, o których napisałem, czy może ktoś jeszcze?
    Jeśli tylko ja, to pozostaję przy pozytywach. Nudne pozostawiam w cudzysłowiu.
    Ostatnio edytowane przez GUINNESSts ; 19-08-2010 o 16:46 Powód: Ważne a nie Waże

Domyślnie

No i tu to jest niebo A nie jakies wypalone słońcem Pięknie Ci zagrało.

Domyślnie

Przejrzyste kadry..ładne kolorki ma niebo .

Domyślnie

1 świetna, reszta również przyjemna

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów