faktycznie bardzo ciekawe... znajac mnie to pewnie tez bym zlapal bakcyla :P
Szukaj
faktycznie bardzo ciekawe... znajac mnie to pewnie tez bym zlapal bakcyla :P
To musiała być wspaniała przygoda! Można być tylko wdzięcznym, że podzieliłeś się wrażeniami (zdjęciami).![]()
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
Cieszę się bardzo że podobają się Wam zdjęcia. Chciałem przedstawić kilka fotek zrobionych przy pomocy futerału bo wydaje mi się że jest to dość atrakcyjna alternatywa dla drogich profesjonalnych obudów do lustrzanek których ceny często przekraczają 4 tys złotych. Mam świadomość że z tak zabezpieczonym aparatem mogę zejść najniżej do 5m i dla nurka nie jest to żadne rozwiązanie ale biorąc pod uwagę ile osób snurkujących z ABC dla wielu będzie to super zabawa. Jest jeszcze jeden dobry sposób na wykorzystanie pokrowca - można spokojnie swoją ukochaną lustrzankę zabrać na safari nawet podczas burzy piaskowej
Pozdrawiam serdecznie i życzę wspaniałego wypoczynku dla tych, którzy są jeszcze przed urlopem !
Dzieki wielkie za pokazanie tych WSPANIAŁYCH zdjec,kurde teraz wiem co straciłem w zeszłym roku bez tego Aquapacka.Tak że trzeba tam wrócić.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Znalazłem cos takiego jak AQUAPAC AQ455 ,czy to jest właśnie ten model??
Mam przed sobą instrukcję obsługi ale nie ma na niej wyróżnionego typu. Przesyłam zatem link z ich strony: http://www.aquapac.net/ukstore/water...55-1411-0.html
Dzieki.Widzę że to właśnie ten model.Jak masz jeszcze jakieś fotki to dawaj,są Super.
Reszta jest bardzo podobna - niestety rafy przyhotelowe nie są tak atrakcyjne jak np podwodne parki narodowe tam dopiero znajduje się prawdziwy raj dla nurków i właśnie tam w przyszłym roku muszę się znaleźć![]()
Skontaktuj się z nami