Szukaj
Podróże, Wakacje - www.powakacjach.pl - Podróże z pasją!
1 rewelacjadokladnie jak w tytule ! I obrobeczka jaka fajna
![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Mój boże, jakie piękne kadry, a jakie spaprane... Zwłaszcza drugi mógłby być fajny...
Nie dziwiłbym się, gdyby użyć tak ogromnego zmiękczenia do czegoś ze słomy, rustykalnego, do chatki na kurzej stopce, no ewentualnie do smutnej, krytej strzechą leśniczówki pogrążonej w jesiennej mgle, ale tu? Odważna architektura końca XX wieku, szkło, marmury i aluminium, dynamiczne skosy, ostre krawędzie, pozorna attyka na agresywnej konstrukcji - i DO TEGO WSZYTKIEGO zmiękczanie?!
Jedno z drugim mi się potwornie kłóci. A zdjęcia mają taki potencjał - dawno nie było tu na forum ładnej, nowoczesnej architektury...
Wrzucam fotki bez efektu (na twoja prośbę bombel). Jednak to co innym nie pasuje, dla niektórych może sie podobać. W tej serii fotek nie chodziło mi o oddanie całego charakteru przedstawianej architektury, ale o moje własne odczucia tego co widzę. A jak wskazuje tytuł miałem przed oczami coś co kojarzyło mi się z "obcą cywilizacją" i chciałem dodać temu pewnej dozy tajemniczości poprzez efekt.
1.
2.
3.
Pozdrawiam![]()
![]()
![]()
Podróże, Wakacje - www.powakacjach.pl - Podróże z pasją!
Każdy kieruje się subiektywizmem w odbiorze zdjęć i za romakiem powtórzę, że to co podoba się jednym, innym nie za bardzo. Ale mam wrażenie, że łapię zamysł rumaka. Podoba mi się to zmiękczenie i sama obróbka. Również kadry są ciekawe i pokazują to, co należy pokazać. zmiekczenie daje wrażenie lekkości, braku grawitacji![]()
Chciałbym mieć takie mieszkanie xD
nie podoba mi się to rozmycie.
Skontaktuj się z nami