Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie prawie jak z kosmosu...

prawie jak z kosmosu...
    1.
    2.
    3.

...prawie robi wielka różnicę !!!
    Podróże, Wakacje - www.powakacjach.pl - Podróże z pasją!

Domyślnie

1 rewelacja dokladnie jak w tytule ! I obrobeczka jaka fajna
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

bombel
    Gość

Domyślnie

Mój boże, jakie piękne kadry, a jakie spaprane... Zwłaszcza drugi mógłby być fajny...

Nie dziwiłbym się, gdyby użyć tak ogromnego zmiękczenia do czegoś ze słomy, rustykalnego, do chatki na kurzej stopce, no ewentualnie do smutnej, krytej strzechą leśniczówki pogrążonej w jesiennej mgle, ale tu? Odważna architektura końca XX wieku, szkło, marmury i aluminium, dynamiczne skosy, ostre krawędzie, pozorna attyka na agresywnej konstrukcji - i DO TEGO WSZYTKIEGO zmiękczanie?!

Jedno z drugim mi się potwornie kłóci. A zdjęcia mają taki potencjał - dawno nie było tu na forum ładnej, nowoczesnej architektury...

Domyślnie

Wrzucam fotki bez efektu (na twoja prośbę bombel ). Jednak to co innym nie pasuje, dla niektórych może sie podobać. W tej serii fotek nie chodziło mi o oddanie całego charakteru przedstawianej architektury, ale o moje własne odczucia tego co widzę. A jak wskazuje tytuł miałem przed oczami coś co kojarzyło mi się z "obcą cywilizacją" i chciałem dodać temu pewnej dozy tajemniczości poprzez efekt.
    1.
    2.
    3.

Pozdrawiam
    Podróże, Wakacje - www.powakacjach.pl - Podróże z pasją!

Domyślnie

Zzzz.......e, no poprostu fajne
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Każdy kieruje się subiektywizmem w odbiorze zdjęć i za romakiem powtórzę, że to co podoba się jednym, innym nie za bardzo. Ale mam wrażenie, że łapię zamysł rumaka. Podoba mi się to zmiękczenie i sama obróbka. Również kadry są ciekawe i pokazują to, co należy pokazać. zmiekczenie daje wrażenie lekkości, braku grawitacji

Domyślnie

Chciałbym mieć takie mieszkanie xD
    nie podoba mi się to rozmycie.

Uprawnienia umieszczania postów