Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 71

Domyślnie

możesz podać wew. wymiary corespondenta?

Domyślnie

Mam pytanie do posiadaczy plecaka Naneu Pro Military Bravo - upcham do komory foto taki zestaw?
    30d z gripem, lampa 420 EX i obiektyw 70-200/ 4 (dł 20 cm)? Głównie chodzi o głębokość wkładu, body z gripem ma 16 cm wysokości w najwyższym punkcie.

Domyślnie

Witam. Mam jeszcze jedno małe pytanko- czy w torbie Naneu Pro Correspondent 300 lub 400 jest opcja mocowania statywu na spodzie torby? Z góry dzięki za odpowiedź.

Domyślnie

w Naneu Pro Correspondent 400 nie ma takiej opcji
    ::: D80+MB-D80:::N60/2.8 D:::N50/1,8 D:::T17-50/2.8 ::: Naneu Corresp 400 ::: Plat 1GB :::

Domyślnie

Nie ma takiej opcji niestety
    Pozdrawiam - Zbyszek
    Nikon d70s + szkiełka stałe i ruchome + błyskotliwa latarka
    Trek Lens Galeria

Domyślnie

Też mam taką torbę i wszystko jest ok poza 1 rzeczą, bardzo wkurzającą, ale niestety nie ma innej opcji. Zwykle każda torba ma przymocowaną rączkę do górnej pokrywy, a tutaj zamiast rączki jest pasek (znacznie krótszy od tego na ramię) i jak się niesie torbę za tą rączkę, to cała torba się majda, że cholery można dostać, a kiedy się chce otworzyć górną pokrywę żeby dostać się do środka, trzeba najpierw zsunąć pasek znad pokrywy, bo inaczej jej się nie otworzy. Nie wiem jak innym, ale mnie to strasznie wkurza. Poza tym torba jest naprawdę dobra, z tym że dobrze się trzeba zastanowić przed kupnem, bo ja wybrałem model coresp. 200, sądząc że będzie za duża, a teraz mam wrażenie, że jak dokupię jakieś szkła, databank itp, to mi braknie miejsca, bo torby te są naprawdę sporej wielkości zzewnątrz, a jak się ją otworzy, to miejsca robi się znacznie mniej. To dobrze, bo jest grubo wyściełana w środku, ale przydałaby mi się jednak 300, bo 400 to już faktycznie ogromna waliza.
    D300s D80 N18-200VRII N18-70 N50f1,8 MB-D80 MB-D10 SB-900 SB-600 YH324+YH410

Domyślnie

multix, Imel - dzięki za odpowiedź (nie to chciałem przeczytać ), ale cóż pomimo tego faktu i tak jest ciekawą alternatywą dla wiodących firm w tej branży (cena)
    Ostatnio edytowane przez T_P_ ; 24-02-2007 o 01:48

Domyślnie

Brak ekspresu na główniej komorze jest moim zdaniem dyskwalifikujący. Klamry to za mało, o rzepach nie wspomnę, za 3 miesiące będzie po nich. Zastanawiałem się nad nią, ale teraz wybór raczej padnie na mekko.

Domyślnie

Witam. Jak koledzy oceniają torbę Fomei Profi Point, która właśnie ma suwak w komorze głównej?

Domyślnie

Hm torba wygląda nawet b.fajnie i ta cena.... zastanawiam się nad 400-tką bo potrzebuję upchnąc w tym to co mam w opisie plus trochę filtrów, baterii, CF i tym podobnych dupereli a obawiam się,że 300-tka może być ciasna.Co sądzicie o tym nabywcy tej torby ??
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów