Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Urokliwa Beata cz. 1. [by remiksson]

Po okresie nieaktywności spowodowanej nawałem zajęć postanowiłem znów zawitać tu do was z nową wstawką Przedstawiam Wam znaną już zapewne z wczesniejszych jej zdjęć wielu innych fotografów Beatę zwaną Loczkiem
    Na sesję wybralismy sie wspólnie z druga modelką - Asią, której trochę widać na zdjęciu nr 3. Więcej zdjęć Asi znajdzie się zapewne w kolejnych wstawkach.
    Trochę błyskane, trochę światła zastanego, większośc pstryknięta długim końcem zooma. Część zdjęć absolutnie spontaniczna, niepozowana na zasadzie łapania przypadku Efekty oceńcie sami. Enjoy

P.S. Wybaczcie miejscami niezbyt czysty samochód, ale pomysł na te ujęcia wyszedł przypadkiem i nie było czasu czyścić go do zdjęć

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

i kilka bonusów w BW:

11.

12.

13.

14.
    Ostatnio edytowane przez remiksson ; 24-08-2010 o 02:21
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Człowieku ! Zmiłuj się Ja nie nadążam szczeny z podłogi zbierać po Twoich sesjach... Już na mnie dentysta / ortodonta nie może patrzeć ! Jak zwykle zajefajne ! Jak Ty obrabiasz te zdjęcia ?!? Próbuje , próbuję i ni czort nie nada ! Jakieś szkolenia / warsztaty może ?
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez copyman Zobacz posta
    Człowieku ! Zmiłuj się Ja nie nadążam szczeny z podłogi zbierać po Twoich sesjach... Już na mnie dentysta / ortodonta nie może patrzeć ! Jak zwykle zajefajne ! Jak Ty obrabiasz te zdjęcia ?!? Próbuje , próbuję i ni czort nie nada ! Jakieś szkolenia / warsztaty może ?
    Ach, przyznam ze takie komentarze czyta się najmilej Pod warunkiem, że są szczere
    Nie wiem jaki aspekt obróbki Cię najbardziej interesuje, ale od czasu do czasu organizuję indywidualne "spotkania z Photoshopem" jak ja to nazywam ;D Gdybyś kiedyś chciał skorzystać to daj znać na priv
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

1 zamiotla... swietny set Remik

ty wiesz...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Dawno tu nie zaglądałem, ale widzę że dalej jesteś w formie. Cały set bardzo dobry a 1 rządzi.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Ach, przyznam ze takie komentarze czyta się najmilej Pod warunkiem, że są szczere
    Nie wiem jaki aspekt obróbki Cię najbardziej interesuje, ale od czasu do czasu organizuję indywidualne "spotkania z Photoshopem" jak ja to nazywam ;D Gdybyś kiedyś chciał skorzystać to daj znać na priv
    Napisz coś więcej o tych spotkaniach z PS. Pewnie byłoby więcej chętnych.

Oszczędny w słowach Awatar galka
    Miasto
    Świętokrzyskie

Domyślnie

gdyby była taka szansa to ja też chętnie

Domyślnie

(wazelina mode on ) Lubię twoje foty i z dużą przyjemnością je zwykle oglądam.(wazelina mode off ) - ale tu podoba mi się jedynie 1 choć przeszkadza mi ta gałąź z liśćmi nad/za głową modelki.
    5 koszmar - całe zdjęcie jak dla mnie dobiła mina modelki
    6 trochę lepiej
    Generalnie wygląda jakbyś "poleciał" układami/pozami/miejscami z poprzednich sesji.
    Ten zestaw zdjęć mi się nie podoba, ale na 100% modelka jest zadowolona

Domyślnie

1ka boska, dalej już ciut mniej szału, ale jak zwykle w Twoim stylu (znaczy dobrze).
    Ale fakt - kto jak kto, ale Ty powinieneś 5kę odrzucić ze względu na tę minę
    Dxxx i inne.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Wszystkie przyjemne dla oka.
    2 najciekawsza.
    4 wyglądałaby, moim zdaniem, znacznie lepiej w black & white.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów