Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Wiktoria

Domyślnie Wiktoria

Sesja dosłownie zorganizowana w 4 godziny (planowana od 2 dni), taki spontan w sumie jeśli chodzi o termin. Liczyliśmy że uda się wyrobić przed nadciągającą nawałnicą, niestety nie wyszło. Także trzeba było zmieniać miejscówkę, gdzie światło było tragiczne, ale coś tam się udało.

Póki co 3 pierwsze obrobione zdjęcia.

Pozowała: Wiktoria Sz.
    Wizażowała: Aneta T.
    Asystował: Albert W.

1.

2.

3.
    D600 + S15-30/3.5-4.5 + S35/1.4Art +S85/1.4HSM + SB-800

Domyślnie

2-jeczka w ciasny pionowy kadr i najlepsza w secie.
    Zachodniopomorska Grupa Fotograficzna GRYF

Domyślnie

3 bym uciął troche
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Domyślnie

No to dodam resztę fotek, które obrobiłem:

4.

5.

6.

7. i moje ulubione

Zapraszam do zbesztania
    D600 + S15-30/3.5-4.5 + S35/1.4Art +S85/1.4HSM + SB-800

Domyślnie

Ładnie bardzo. Modelka z charakterem, a fotograf dobrze ten charakter pokazał. Trudno wybrać najlepsze.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

parę wydaje mi się lekko nieostrych ale nie bardzo mi to przeszkadza ładny set, 2 bardzo fajna

Domyślnie

fajny secik, modelka piękna, dobry kadr. najlepsze jak dla mnie 3 i 4 BW Świetne !

Domyślnie

Cały set bardzo fajny i modelka ma coś w sobie co sprawia, że zdjęcia są nietuzinkowe.
    4. IMHO najlepsza, choć wydaje się trochę nieostra - ale mi nie przeszkadza.

Domyślnie

Generalnie jestem baaardzo na tak 2 the best. na 3 chyba troszkę przesadzona obróbka bo prawa strona twarzy zdaje się być płaska i nie wszędzie jest idealnie z ostrością. Ale seria bardzo przyjemna w oglądaniu
    Pozdrawiam:
    tatusiek

Domyślnie

faktycznie, miejscówka dramatyczna, ale na szczęście miałeś świetna modelkę. Bardzo ładna i zmysłowa dziewczyna. Najlepsze zdjęcia moim zdaniem to 3 i 4. Wszystko jest na nich tak jak byc powinno.
    Reszta pozostawia wiele wątpliwości co do oświetlenia. Poza tym w takiej lokalizacji zdecydowanie lepiej było robić zdjęcia tylko w czerni i bieli, bo kolory nie były zbyt ciekawe.
    Ale 3 i 4 miażdżą!!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów