Close

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 91

Wątek: View NX 2

Domyślnie

Tak, mogę go swobodnie otworzyć i zrobić z nim co tylko w View NX2 można zrobić. Serio

Domyślnie

sprawdzałem, ja też mam profile z D2x

Domyślnie

ekhm... nie miałem doświadczenia z tym programem....okazuje się że te profile u mnie są....

Domyślnie

no dobra, zainstalowałem. profil d2x działa
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Czary normalnie. U mnie po wywaleniu wszystkiego i ponownej instalacji d2x brak nadal
    W pracy na kompie też sprawdzałem i też brak po instalacji nowej wersji.
    Po uruchomieniu picture control przez chwile -podczas ładowania są widoczne, po uruchomnieniu znikają...
    Chyba jakiś inny jestem albo pechowy

Ostatnio edytowane przez lesiuc ; 18-08-2010 o 00:02

Domyślnie

U mnie po uruchomieniu PictureControl w nowym vNX profili d2x brak. jednak po załadowaniu NEF-a profile są interpretowane prawidłowo i widzę je na bocznym panelu.
    Zachodniopomorska Grupa Fotograficzna GRYF

Domyślnie

u mnie wszystko działa jak należy, jak ktoś potrzebuje to mam instalkę wersji 1.53
    nareszcie dodali cropa szkoda że nie ma żadnej korekty kolorów dla jpg (wb, hue, cokolwiek!!!)
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

[QUOTE=lesiuc;2033956]Czary normalnie. U mnie po wywaleniu wszystkiego i ponownej instalacji d2x brak nadal
    W pracy na kompie też sprawdzałem i też brak po instalacji nowej wersji.
    Po uruchomieniu picture control przez chwile -podczas ładowania są widoczne, po uruchomnieniu znikają...
    Chyba jakiś inny jestem albo pechowy

Pocieszę kolegę, że nie jest sam w swojej "inności". U mnie sytuacja dokładnie taka sama. W wersji wcześniejszej D2X działają bez problemu, a w ViewNX2 niet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolek Zobacz posta
    W starszej można było wybrać np. sam nef do przeglądania - teraz mam domyślnie jpeg i nef i nie za bardzo wiem jak to zmienić. A profili dx jak koledzy piszą nie ma.
    w nowej też jest, w prawym górnym rogu masz przycisk "Filter", tam zmieniasz co chcesz zobaczyć
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Zauważyłem, że jak przeglądam nefa z d700 ściągniętego z forum, to profile d2x i ich modyfikacje są, a jak przeglądam nefy z mojego d80, nie ma.

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów