Tak, mogę go swobodnie otworzyć i zrobić z nim co tylko w View NX2 można zrobić. Serio
Szukaj
Tak, mogę go swobodnie otworzyć i zrobić z nim co tylko w View NX2 można zrobić. Serio
ekhm... nie miałem doświadczenia z tym programem....okazuje się że te profile u mnie są....
no dobra, zainstalowałem. profil d2x działa![]()
Mamiya + Sony
Czary normalnie. U mnie po wywaleniu wszystkiego i ponownej instalacji d2x brak nadal
W pracy na kompie też sprawdzałem i też brak po instalacji nowej wersji.
Po uruchomieniu picture control przez chwile -podczas ładowania są widoczne, po uruchomnieniu znikają...
Chyba jakiś inny jestem albo pechowy
Ostatnio edytowane przez lesiuc ; 18-08-2010 o 00:02
U mnie po uruchomieniu PictureControl w nowym vNX profili d2x brak. jednak po załadowaniu NEF-a profile są interpretowane prawidłowo i widzę je na bocznym panelu.
Zachodniopomorska Grupa Fotograficzna GRYF
u mnie wszystko działa jak należy, jak ktoś potrzebuje to mam instalkę wersji 1.53
nareszcie dodali cropaszkoda że nie ma żadnej korekty kolorów dla jpg (wb, hue, cokolwiek!!!)
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
[QUOTE=lesiuc;2033956]Czary normalnie. U mnie po wywaleniu wszystkiego i ponownej instalacji d2x brak nadal
W pracy na kompie też sprawdzałem i też brak po instalacji nowej wersji.
Po uruchomieniu picture control przez chwile -podczas ładowania są widoczne, po uruchomnieniu znikają...
Chyba jakiś inny jestem albo pechowy
Pocieszę kolegę, że nie jest sam w swojej "inności". U mnie sytuacja dokładnie taka sama. W wersji wcześniejszej D2X działają bez problemu, a w ViewNX2 niet![]()
Zauważyłem, że jak przeglądam nefa z d700 ściągniętego z forum, to profile d2x i ich modyfikacje są, a jak przeglądam nefy z mojego d80, nie ma.
Skontaktuj się z nami